Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΒΡΑΒΕΥΣΗ 1ου ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥ

Το 1ο ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥ απέσπασε το 2ο Βραβείο στο Διαγωνισμό «Καλύτερης Περιβαλλοντικής Δράσης», που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά το Α.Τ.Ε.Ι. της Θεσσαλονίκης.
Το σχολείο συμμετείχε στο διαγωνισμό με το πρόγραμμα «Η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση μέσα από τη μαθηματική δραστηριότητα», που υλοποιήθηκε κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά.
Οι συμμετέχοντες μαθητές, χρησιμοποιώντας τις βασικές μαθηματικές

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ

Το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00 στο αμφιθέατρο του Σταυρού θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τα μουσικά σύνολα του Ο.Π.Α.Π Δήμου Βόλβης
Θα ακουστούν ήχοι από τη φιλαρμονική με μαέστρο τον Καραπινίδη Άγγελο και τραγούδια από τη χορωδία με μαέστρο τον Καραμάνη Σταύρο, στο πιάνο συνοδεύει ο Κεχαϊδης Γιώργος

Εφημερίδα ΝΙΓΡΙΤΑ, Πρωτοσέλιδο 26-06-2015


Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Π.Ε. Σερρών με θέμα: “Η συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου και ο καθορισμός των περιοχών που θα ενταχθούν στο μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας”

Σύσκεψη με θέμα τη συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου και τον καθορισμό των περιοχών που θα ενταχθούν στο μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο 2015, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, στην  αίθουσα  «Κων. Καραμανλής» του Διοικητηρίου, υπό την προεδρία του

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015, στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη),  με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 
ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
 
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 
Θέμα 1ο: Έγκριση συμμετοχής της Π.Κ.Μ. - Π.Ε. Ημαθίας  στην τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ Α.Ε. (ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε.), την 30.6.2015, με ορισμό εκπροσώπου.

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑ ΤΗΝ 102η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩN

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑ ΤΗΝ
102η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

ΣΕΡΡΕΣ 2015

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                Σέρρες 2 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παρακαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εορταστικές εκδηλώσεις που
προγραμματίσαμε για την 102η Επέτειο της Απελευθερώσεως της πόλεως των Σερρών.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Περιφερειακή ανάπτυξη και συμμετοχικότητα πολιτών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ο Δήμος Σερρών και ο Όμιλος Ουνέσκο Σερρών σας προσκαλούν σε ένα διήμερο ενημέρωσης, συζήτησης και καινοτόμων ιδεών για την ανάπτυξη των πόλεων και των περιφερειών αλλά και την ενθάρρυνση συμμετοχής των πολιτών στα κοινά. Στις 30/6 και 1/7στο Δημοτικό Θέατρο "ΑΣΤΕΡΙΑ", αντιπρόσωποι φορέων από 13 Ευρωπαϊκές χώρες θα συγκεντρωθούν στις Σέρρες για να παρακολουθήσουν μαζί με τους Σερραίους πολίτες τη διήμερη εκδήλωση: «Περιφερειακή ανάπτυξη και συμμετοχικότητα πολιτών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των ψεκασμών από αέρος στους ορυζώνες της Π.Ε. Σερρών

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 24-06-2015 η πρώτη φάση των αεροψεκασμών στους ορυζώνες της Π.Ε. Σερρών, με στόχο την αντιμετώπιση των κουνουπιών. Οι ψεκασμοί από αέρος διενεργήθηκαν σύμφωνα με την άδεια που δόθηκε από το αρμόδιο υπουργείο και υπό τον έλεγχο της  Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας

Kενές θέσεις για ίδρυση φαρμακείων στην Π.Ε. Σερρών

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (Τμήμα Φαρμάκων – Φαρμακείων)
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ
 
Οι κενές θέσεις για ίδρυση φαρμακείων στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών που προέκυψαν μέχρι τις 31-5-2015, είναι οι εξής :

Η Π.Ε. Σερρών συνδιοργανώτρια του 7ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Εφήβων-Νεανίδων

Στην Π.Ε. Σερρών θα χτυπήσει για ακόμη μία χρονιά η καρδιά του Στίβου, στο πλαίσιο του 7ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουνίου.
            Το μεσημέρι της Τρίτης 23-06-2015 οι διοργανωτές της εκδήλωσης παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, προσκαλώντας όλους τους Σερραίους να δώσουν το παρόν στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός.
             Συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης είναι η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, δείχνοντας εμπράκτως

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Kαταβολή του Διατροφικού Επιδόματος Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων, Μαϊου 2015

Η Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας  της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ενημερώνει τους δικαιούχους του Διατροφικού Επιδόματος Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων ότι το Διατροφικό Επίδομα, περιόδου ΜΑΪΟΥ 2015, θα καταβληθεί την Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015.

Μαθητές-μέλη χορευτικών συλλόγων από την Πολωνία και την Ουκρανία υποδέχτηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23-06-2015 η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών

Μαθητές-μέλη χορευτικών συλλόγων από την Πολωνία και την Ουκρανία υποδέχτηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23-06-2015 η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Τα παιδιά παρουσίασαν ένα πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα μπροστά από το κτήριο του Διοικητηρίου, μεταφέροντας σε όλους τους Σερραίους τα στοιχεία του πολιτισμού και της παράδοσης των χωρών τους.
Ακολούθησε η επίσημη υποδοχή τους στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» από τον Βασίλη

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΒΟΛΒΗΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Στον Σταυρό συναντήθηκαν οι δήμαρχοι Βόλβης και Ωραιοκάστρου επικεφαλής στελεχών των δυο δήμων με επίκεντρο τη διμερή συνεργασία
Τις σημαντικές δυνατότητες συνεργασίας διαπίστωσαν οι δήμαρχοι Βόλβης Διαμαντής Λιάμας και Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, κατά τη διάρκεια συνάντησης τους στον Σταυρό.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόλβης, οι δυο δήμαρχοι πλαισιώθηκαν από τους προέδρους των δυο δημοτικών συμβουλίωντους αντιδημάρχους Οικονομικών και προέδρους δημοτικών οργανισμών, οι οποίοι

ΕΝΑΡΞΗ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 2015.

Το φετινό κατασκηνωτικό πρόγραμμα έχει κοινωνικό χαρακτήρα ούτως ώστε όλες οι ευπαθείς ομάδες που έχουν πληγεί περισσότερο (άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες, ανασφάλιστοι, όσοι βρίσκονται σε κατάσταση ένδειας, άστεγοι, ομάδες που ανήκουν σε πληθυσμιακές μειονότητες σε κρίση κ.λ.π.) να ενθαρρυνθούν και να επιλεγούν κατά προτεραιότητα «βοηθάμε τους συνανθρώπους μας νοιαζόμαστε γι΄αυτούς».
Οδηγίες εγγραφής παιδιών που θα φιλοξενηθούν στην κατασκήνωση ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΩΝ

Εφημερίδα ΝΙΓΡΙΤΑ, Πρωτοσέλιδο 19-06-2015


Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ

kerkiniΟι τοπικές κοινωνίες της ευρύτερης περιοχής του διεθνούς σημασίας υδροβιότοπου της λίμνης Κερκίνη προτάσσουν τον εθελοντισμό τους και στέλνουν μήνυμα προστασίας του περιβάλλοντος. Αναγνωρίζοντας ότι ο οικότοπος αποτελεί ένα εξαιρετικό και κατ΄επέκταση πολιτισμικό περιβάλλον και συγχρόνως πόλο τουριστικής έλξης και ένα αξιόλογο οικονομικό πόρο για την περιοχή, όλοι μαζί, φορείς και πολίτες , θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον καθαρισμό της λίμνης την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 από τις 09.00 π.μ. έως και το απόγευμα, καθώς μετά θα ακολουθήσει μίνι πρόγραμμα με live μουσική από τοπικές μπάντες στο λιμανάκι της Κερκίνης με φαγητό και ποτό δωρεάν για τους εθελοντές.
Στο πνεύμα της προστασίας του περιβάλλοντος, της καλής αισθητικής του

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη