Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Η Π.Ε. Σερρών συνδιοργανώτρια του 7ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Εφήβων-Νεανίδων

Στην Π.Ε. Σερρών θα χτυπήσει για ακόμη μία χρονιά η καρδιά του Στίβου, στο πλαίσιο του 7ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουνίου.
            Το μεσημέρι της Τρίτης 23-06-2015 οι διοργανωτές της εκδήλωσης παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, προσκαλώντας όλους τους Σερραίους να δώσουν το παρόν στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός.
             Συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης είναι η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, δείχνοντας εμπράκτως
τη στήριξή της στον αθλητικό αυτό θεσμό, που αφενός προάγει την ιδέα του ευ αγωνίζεσθαι και αφετέρου αποτελεί μια σημαντική προβολή του Νομού Σερρών.
  «Για ακόμη μία χρονιά ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων δείχνει την εμπιστοσύνη του στον τοπικό ΣΕΓΑΣ και του αναθέτει τη διοργάνωση αυτού του σημαντικού αθλητικού γεγονότος, καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει πως κάνει αξιοζήλευτη δουλειά. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την προσπάθεια, γι’ αυτό στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων-Νεανίδων. Ο αθλητισμός και η υποστήριξη δράσεων που σχετίζονται με αυτόν συμπεριλαμβάνονται στις προτεραιότητες της Περιφέρειας καθώς θεωρούμε πως τα παιδιά πρέπει από νωρίς να αντιληφθούν τη σπουδαιότητά του. Η σωματική υγεία σε συνδυασμό με το ψυχικό σθένος και την προαγωγή της ιδέας του ευ αγωνίζεσθαι είναι το τρίπτυχο που εξασφαλίζει στους νέους η ενασχόληση με τον αθλητισμό και αυτό είναι το σπουδαίο μήνυμα που στέλνει αυτή η διοργάνωση» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης.
  Τόσο ο Γιάννης Λιούμπας, Μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ όσο και οι Πασχάλης Μπούμπας, Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολ. Μακεδονίας – Θράκης και Δημήτρης Μακρής Ταμίας ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολ.Μακεδονίας – Θράκης ευχαρίστησαν θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών για την υποστήριξη και επισήμαναν τη σπουδαιότητα του αθλητικού γεγονότος. 900 αθλητές από όλη την Ελλάδα μαζί με τους προπονητές, τους συγγενείς και τους φίλους τους θα κατακλύσουν το Δημοτικό Στάδιο των Σερρών, προσφέροντας ένα πλούσιο θέαμα με στόχο τις υψηλές επιδόσεις. Παράλληλα, θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές του Νομού Σερρών στις δικές τους περιοχές, κατόπιν της ευκαιρίας που θα έχουν να γνωρίσουν τις Σέρρες και να απολαύσουν τη φιλοξενία μας.
            Κάλεσμα προς όλους τους Σερραίους να στηρίξουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων-Νεανίδων απηύθυνε από την πλευρά του και ο επίσης συνδιοργανωτής Δήμος Σερρών, δια του Δημάρχου Πέτρου Αγγελίδη, της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού Σοφίας Μπιτζίδου, καθώς και του Πρόεδρου του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη.       

Σχετικά Αρχεία
ΑρχείοΤύποςΜέγεθος
ΣΕΓΑΣ-21999 KB 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη