Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Προμήθεια λαμπτήρων ΔΕ Σκοτούσσας και ΔΕ Στρυμονικού

Εκτίθεται σε πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή η προμήθεια λαμπτήρων των τύπων που χρησιμοποιούνται στις εγκαταστάσεις δημοτικού οδικού φωτισμού και σε κτιριακές εγκαταστάσεις ΔΕ Σκοτούσσας και ΔΕ Στρυμονικού, όπως στην τεχνική περιγραφή περιγράφονται, ενδεικτικού προϋπολογισμού 17.000,00 ΕΥΡΩ, με διατιθεμένη πίστωση 17.000,00 ΕΥΡΩ μαζί με ΦΠΑ 23% , από δημοτικούς πόρους. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών του Δήμου Ηράκλειας στο Δημοτικό Κατάστημα πλατεία Μπακογιάννη 2 την 17/12/2013 ημέρα Τρίτη και από ώρα 11:00 π.μ (έναρξη) μέχρι 11:30 π.μ     (λήξη παράδοσης προσφορών).

ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: «ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΑΜΕ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΑΝ ΟΠΩΣ, ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ, ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΗΛΕΩΝ, ΟΙΚΙΑ ΜΑΛΛΙΟΥ, ΞΕΝΩΝΕΣ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ, ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΕΡΡΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ»

dsc03513.jpgΣτο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών για το έργο και τις δράσεις της δημοτικής αρχής, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 παρουσία δημοτικών του συμβούλων, παραχώρησε συνέντευξη τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε σε κτίρια του Δήμου Σερρών που κατέρρεαν και τα οποία ανακαίνισε η δημοτική αρχή, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούνται τώρα και να τα απολαμβάνουν οι πολίτες.

Απώτερος στόχος της δημοτικής αρχής Σερρών είναι η προβολή της πόλης και η καθιέρωσή της σε τουριστικό προορισμό»

«Απώτερος στόχος της δημοτικής αρχής είναι η προβολή των Σερρών και η καθιέρωσή τους σε τουριστικό προορισμό, σε συνδυασμό με το Λαϊλιά, την λίμνη Κερκίνη, την αρχαία Αμφίπολη, το σπήλαιο της Αλιστράτης και όλα τα υπόλοιπα αξιοθέατα του Νομού».
philoxenia 2013.jpg
Τα παραπάνω τονίζει ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης-Αγροτικής & Τουρισμού κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ο οποίος επισημαίνει: «Οι προσπάθειες μας συνεχίζονται και ο Δήμος Σερρών παρουσιάστηκε σε πολλές εκθέσεις κι εκδηλώσεις τουριστικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προκειμένου να επιτευχθεί η προσέλκυση επισκεπτών, όχι μόνον από την χώρα μας, αλλά και από τα κράτη της Βαλκανικής και της Ανατολικής Ευρώπης γενικότερα, καθώς ο Νομός μας αποτελεί την πύλη εισόδου-εξόδου από και προς αυτά».

Ομιλία στο Γ' ΚΑΠΗ Σερρών με θέμα: «Ο Σακχαρώδης Διαβήτης στην Τρίτη Ηλικία

Στα πλαίσια του  προγράμματος της Ιατρικής Υπηρεσίας των Κ.Α.Π.Η. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού Δήμου Σερρών» θα πραγματοποιηθεί  ομιλία με θέμα: «ο Σακχαρώδης Διαβήτης στην Τρίτη Ηλικία».
Εισηγητής του θέματος θα είναι ο κ. Δημητσίκογλου Ιορδάνης, Οικογενειακός Ιατρός.
Η Ομιλία θα πραγματοποιηθεί  στο χώρο του Γ' Κ.Α.Π.Η. Σερρών την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 στις 10.00 π.μ.  και στο χώρο του Β' Κ.Α.Π.Η. Σερρών την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 στις 10.00 π.μ.

Άρχισε η υποβολή δικαιολογητικών για μείωση κατά 50% των δημοτικών φόρων ή τελών στο Δήμο Σερρών

  Από την Διεύθυνση  Κοινωνικής Προστασίας Υγείας Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνεται ότι άρχισε η υποβολή δικαιολογητικών για μείωση κατά 50% των δημοτικών φόρων ή τελών. Η μείωση αφορά απόρους, άτομα με αναπηρίες και πολύτεκνους.

Πληροφορίες δίνονται : από 7 π.μ -11 π.μ στο Γραφείο Δημάρχου τηλ:. 2321083671 και από 11 π.μ - 15 μ.μ στο Γραφείο 124 του Διοικητηρίου τηλ 2321350445 .

OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ

«Μία ακόμη προεκλογική μας δέσμευση, η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Κάτω Καμήλας υλοποιήθηκε».

10-12-13 platia k.kamilas.jpgΑυτά δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη Τοπική Κοινότητα Κάτω Καμήλας την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ Γρηγοριάδη Παναγιώτη, Μερετούδη Δημήτρη , Μυστακίδη Παύλο καθώς και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γιάννη Πανταζή.


Η ολοκλήρωση της διαμόρφωσης της κεντρικής πλατείας  Κ. Καμήλας προϋπολογισμού 197.000 ευρώ,

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΥΨΟΥΣ 360.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

9-12-13 eidika sxolia.jpg
«Ο Δήμος Σερρών διαθέτει σε ειδικά σχολεία και τμήματα ένταξης σχολείων του Δήμου Σερρών δέκα τέσσερα πακέτα εξοπλισμών  (υπολογιστές, έπιπλα, διαδραστικούς πίνακες ,εξοπλισμός φυσιοθεραπείας κ.τ.λ) ,  συνολικού ποσού 360.000 ευρώ για την καλύτερη εκπαίδευση και διαβίωση των μαθητών. Ο εξοπλισμός θα διατεθεί σε 15 σχολεία του Δήμου Σερρών».

Αυτά δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης κατά την επίσκεψή του στο Ειδικό Σχολείο την Δευτέρα

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας σε περιοδεία ενημέρωσης για το πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων

http://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&bridge=jpeg&c=true&m=AltaB2xUi&height=800&width=800&imageFile=/inst/pkm/gallery///PKM%20images/press_images/131211_O_Perifereiarchis_K_Makedonias_A_Tzitzikostas_sto_epimelitirio_Imathias.PNGΞεκίνησαν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις για τους δυνητικούς δικαιούχους του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου- υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 207-2013», που διοργανώνουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και τα Επιμελητήρια των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Διαγωνισμός για την εκτέλεση του έργου «Tσιμεντοστρώσεις στις Τ.Κ.Βέργης και Μαυροθάλασσας»




Ο Δήμος Βισαλτίας προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με κλειστές προσφορές σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 29 του νόμου 3669 «Κύρωση της κωδικοποίησης της νομοθεσίας κατασκευής δημοσίων έργων» για το έργο: «Tσιμεντοστρώσεις στις Τ.Κ.Βέργης και Τ.Κ. Μαυροθάλασσας»
Το έργο έχει προϋπολογισμό 32.000,00 € και θα χρηματοδοτηθεί από αδιάθετες πιστώσεις ΣΑΤΑ.                                            .
Η δημοπρασία θα γίνει από την αρμόδια Επιτροπή διεξαγωγής Διαγωνισμού στην Νιγρίτα στις 5/12/2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. (τέλος του χρόνου παράδοσης των προσφορών) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου "Αθανάσιος Κασιακόγιας".
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για όλα τα σχετικά με τη δημοπρασία (τιμολόγιο, προϋπολογισμό, τεχνική περιγραφή) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, (Πληρ. κ. Βασιλική Σαμαρά, τηλέφωνο 2322020311)
Δείτε παρακάτω:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Εμμανουήλ Παππά συνεδριάζει στις 11/12/2013

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δημ. Εμμανουήλ Παππά συνεδριάζει στις 11/12/2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00΄. Δείτε την πρόσκληση εδώ.

Προκήρυξη για την πλήρωση μίας (1) θέσης ειδικού συνεργάτη στον Δήμο Εμμ Παππά.

Προκήρυξη για την πλήρωση μίας (1) θέσης ειδικού συνεργάτη στον Δήμο Εμμ Παππά.
Δείτε την προκήρυξη εδώ

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: Πολιτεία των Ευχών Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά

5-12-2013 politia ton eyxon.jpg
«Εν μέσω της οικονομικής κρίσης και παρά την σκληρή πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί για όλους μας, ο Δήμος Σερρών και η Κοινωφελής Επιχείρησή του αποφάσισαν ν' αναλάβουν την πρωτοβουλία για τη δημιουργία της Πολιτείας των Ευχών, η οποία θα αποτελέσει το μέσο πραγματοποίησης των ευχών των συνανθρώπων μας που δεν έχουν απλώς την ανάγκη της αγάπης μας, αλλά και της έμπρακτης στήριξης, αυτή την περίοδο, κατά την οποία οι ελλείψεις-ακόμα και των βασικών-δηλητηριάζουν την χαρμόσυνη ψυχή και το πνεύμα των Χριστουγέννων».

«ΕΡΓΑ ΥΨΟΥΣ 27.500.000 ΕΥΡΩ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ»

5-12-2013 erga se dimotikes koinotites.jpg
«Έργα ύψους 27.500.000 ευρώ υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται, κατά την διάρκεια αυτής της δημαρχιακής θητείας στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου Σερρών.
Με γνώμονα την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου Σερρών, ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, η δημοτική αρχή υλοποιεί έργα ύψους 27.500.000 ευρώ».
Αυτά δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013.

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη