Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: «Το παλέψαμε και το καταφέραμε» «Κάτω από τα 400 ευρώ η ιδιωτική σύνδεση στο Αποχετευτικό Καπετάν Μητρούση - Σκουτάρεως»

Κάτω από τα 400 ευρώ θα είναι το κόστος της ιδιωτικής σύνδεσης με τον Κεντρικό Αποχετευτικό Αγωγό για τους δημότες του Καπετάν Μητρούση και του Σκουτάρεως.

Έχοντας εναλλακτικές λύσεις, σε συνεργασία με τον ανάδοχο του συναφούς έργου των εσωτερικών δικτύων, η ΔΕΥΑΣ βρήκε την καλύτερη λύση, καθώς αυτή δίνει τα ίδια αποτελέσματα λειτουργικά με ταυτόχρονη κάθετη μείωση του κόστους της ιδιωτικής σύνδεσης, το οποίο μπορεί τελικά να είναι πολύ κάτω από τα 400 ευρώ. Αυτό θα εξαρτηθεί από την τελική επιμέτρηση που θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του έργου, όπως συνέβη και στο Χριστός.

Εκμίσθωση εκτάσεων του Δημοσίου σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες ή ανέργους σύμφωνα με το άρθρο 37 παρ. 14 εδάφιο γ του Ν. 4235/2014 (μεταβατική διάταξη για προσωρινή καλλιέργεια

Έχοντας υπόψη: το άρθρο 36 παρ. 13 του Ν. 4061/2012, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 37 παρ. 14 εδάφιο γ του Ν. 4235/2014 (ΦΕΚ 32Α/2014), προκειμένου να εφαρμοστεί η μεταβατική διάταξη του άρθρου 37 του ν. 4235/2014 (ΦΕΚ 32Α/2014), καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι εκμίσθωναν αγροτικά ακίνητα σύμφωνα με την ΠΥΣ 95/75 (προσωρινή καλλιέργεια) και είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες ή άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΚ ΤΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΑΕΚ 2014 ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕΣ

Το Επιμελητήριο Σερρών, στο πλαίσιο της νέας πρόσκλησης του ΟΑΕΔ  για Προγράμματα  Κατάρτισης ΛΑΕΚ του έτους 2014 για επιχειρήσεις που απασχολούν 1-25 εργαζομένους (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΛΑΕΚ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) απευθύνει Πρόσκληση Συνεργασίας στα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης της Π.Ε. Σερρών. Καλούνται τα ΚΕΚ που ενδιαφέρονται να διοργανώσουν Σεμινάρια ΛΑΕΚ με το Επιμελητήριο Σερρών  στο Ν. Σερρών να επικοινωνήσουν με τον  Αναπληρωτή Διευθυντή του Ε.Β.Ε.Σ., κ. Ιωάννη Κοτζαμπασίδη στο τηλ.  2321077931, 2321077931.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 2014. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, κ. ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ


    Στο Συνέδριο ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 2014 συμμετείχε ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ Χρήστος Μέγκλας. Στο σημαντικό αυτό Συνέδριο, με θέματα όπως η Καινοτομία, η πρωτογενής παραγωγή, οι επενδύσεις σε υποδομές, η ενεργειακή επάρκεια, οι εργασιακές και οικονομικές παράμετροι βιώσιμης ανάπτυξης και η εξωστρέφεια, συμμετείχαν Πρόεδροι Επιμελητηρίων και παράγοντες της οικονομικής ζωής του τόπου, καθώς και πολλοί Υπουργοί, όπως των  Εξωτερικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, Εσωτερικών κ. Γ. Μιχελάκης,

Ανακοίνωση από την Δ/νση Βιομηχανίας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων (ΕΔΡΑ) της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Κ.Μ., για ημερίδα με θέμα "Επαγγελματικά δικαιώματα και διαδικασίες πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων αποφοίτων σχολών Δευτεροβάθμιας και Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΠΑ.Λ. – ΕΠΑ.Σ.- Ι.Ε.Κ.)

Η Διεύθυνση Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων (ΠΚΜ), της Γενικής Δ/νσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Ο.Α.Ε.Δ., σας προσκαλούν στις 30 Απριλίου 2014 και ώρα 17:00 στο Αμφιθέατρο της ΕΠΑ.Σ. Ωραιοκάστρου , στην ημερίδα ενημέρωσης των επαγγελματικών δικαιωμάτων και  των διαδικασιών πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων αποφοίτων σχολών Δευτεροβάθμιας και Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΠΑ.Λ. – ΕΠΑ.Σ.- Ι.Ε.Κ.).
 

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη