Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας σε επιθεώρηση της επανεκκίνησης των εργασιών κατασκευής του οδικού άξονα Αμφίπολης - Σερρών

Στον κόμβο Αμφίπολης, στο σημείο όπου διασταυρώνονται η Εγνατία οδός με τον οδικό άξονα Αμφίπολης – Σερρών, θα μεταβεί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013 στις 13:30 προκειμένου να επιθεωρήσει την επανεκκίνηση των εργασιών κατασκευής του οδικού άξονα Αμφίπολης- Σερρών.
      Το έργο της κατασκευής του τμήματος Αμφίπολης- Μεσοράχης στον οδικό άξονα Αμφίπολης – Σερρών υλοποιείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό ύψους 37,5 εκατομμυρίων ευρώ.
    Οι εργασίες κατασκευής του συγκεκριμένου έργου είχαν διακοπεί λόγω οικονομικής αδυναμίας του αναδόχου. Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προέκυψε νέος ανάδοχος, ο οποίος ξεκινά τις εργασίες κατασκευής του έργου.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Παρουσίαση του 2ου τόμου του επιστημονικού περιοδικού συγγράμματος Σερραϊκά Σύμμεικτα

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ)
θα πραγματοποιήσει την παρουσίαση του 2ου τόμου του επιστημονικού περιοδικού συγγράμματος Σερραϊκά Σύμμεικτα την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013, ώρα 7:30 στο αμφιθέατρο «Γεώργιος Καφταντζής» της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών.
ΣΕΡΡΑΪΚΑ ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (μορφή pdf)

Νέα πρόσκληση του ΟΑΕΔ για προσλήψεις ανέργων.31 θέσεις στο Δήμο Βισαλτίας



Στις 12-11-2013 δημοσιεύθηκε η δεύτερη από τις τέσσερις Δημόσιες Προσκλήσεις που αφορά στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε δημόσιους φορείς (Επιβλέποντες Φορείς).
Όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ, η Δημόσια Πρόσκληση αφορά στη δημιουργία 27.948 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε μηνών σε δημόσιους φορείς της χώρας.

Ο αντιδήμαρχος Σερρών Παναγιώτης Γρηγοριάδης - Στην Καβάλα για το συνέδριο «Πολιτισμός-Αθλητισμός» - Στη Νις της Σερβίας για την επέτειο υπογραφής του Διατάγματος των Μεδιολάνων και τις εκεί εκδηλώσεις

Η ανάδειξη όλων των θεμάτων σχετικών με τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, η αποτύπωση της κατάστασης, η δημιουργία ενός δικτύου επικοινωνίας και συνεργασίας από τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτέλεσαν το επίκεντρο του συνεδρίου με θέμα «Αθλητισμός και Πολιτισμός-Παράγοντες κοινωνικής συνοχής» που διοργάνωσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.)και πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα το διήμερο 1 και 2 Νοεμβρίου. 

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΙΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

O Δήμος Σερρών, ως Επικεφαλής Eταίρος στο πλαίσιο του προγράμματος "PROMO SAFE DRIVING", σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την τελική εκδήλωση του έργου με θέμα «Προώθηση Οδηγικής Συνείδησης & Ασφαλούς Οδήγησης σε Τοπικό Επίπεδο στη Διασυνοριακή Περιοχή Ελλάδας - Βουλγαρίας, Εμπειρίες Λειτουργίας Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης και Προοπτικές Βιωσιμότητας», στις 15 Νοεμβρίου του 2013 και ώρα 16:30 μ.μ, στις εγκαταστάσεις του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών.

Ομιλία με θέμα: «Ψυχολογία στην τρίτη ηλικία»

Στο Γ' Κ.Α.Π.Η. Σερρών, Ιερέως Παπακωνσταντίνου 2 και στα πλαίσια του προγράμματος «Ιατρική ενημέρωση και τρίτη Ηλικία» θα πραγματοποιηθεί ομιλία τη Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013  στις 10.00 π.μ με θέμα: «Ψυχολογία στην τρίτη ηλικία».
Εισηγητής του θέματος θα είναι ο κ. Κυριάκος Ασίκογλου-Ψυχολόγος

ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ -ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: 850.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

11-11-13 foto.jpg
Σε συνέχεια των συνεντεύξεων τύπου, με στόχο την ενημέρωση των δημοτών, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Παντελή Χράπα, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στις 11-11-2013 όπου παρουσίασε τις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής στον τομέα της καθαριότητας και της διαχείρισης των απορριμμάτων   του Δήμου Σερρών.

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη