Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου 'Διάζωμα'-Πολίτες για τα Αρχαία Θέατρα Σταύρος Μπένος στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα


Τον  Πρόεδρο του Δ.Σ. του Σωματείου «Διάζωμα» - Πολίτες για τα Αρχαία Θέατρα Σταύρο Μπένο δέχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο γραφείο του, στην έδρα της Π.Κ.Μ., στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας.

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Βισαλτίας την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Συνέρχεται σε δημόσια τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις  του άρθρου  75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ. Α΄87 ) η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Βισαλτίας. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό κατάστημα Νιγρίτας   την  Δευτέρα  20 Ιανουαρίου  έτους  2014 και ώρα  14.30΄μ.μ. στην  αίθουσα  συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ΚΑΣΙΑΚΟΓΙΑΣ».
Δείτε την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ με τα θέματα ημερήσιας διάταξης.

Ανακοίνωση για τις άδειες χρήσης νερού και τη συγκρότηση Εθνικού Μητρώου Σημείων Υδροληψίας

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 145026/2014 (ΦΕΚ 31Β 14-1-2014) συστήνεται το Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας (Ε.Μ.Σ.Υ.) από επιφανειακά και υπόγεια υδατικά συστήματα.

Το μητρώο περιλαμβάνει τόσο τα ενεργά σημεία υδρο­ληψίας όσο και τα ανενεργά δηλαδή αυτά που δεν χρησιμοποιούνται αλλά οι ιδιοκτήτες τους επιθυμούν να τα διατηρούν για ενδεχόμενη μελλοντική χρήση ή ως διακοσμητικά στοιχεία, όπως παλιά πέτρινα πηγάδια σε αυλές σπιτιών (αρθρο1παρ3).

Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ GANGSTERS ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΡΩΝ ΠΕΤΡΟ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

16-1-14 brabeusi dimarxou 2.jpg
Τον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη βράβευσε η ομάδα μπάσκετ  GANGSTERS, oμάδα του εργασιακού πρωταθλήματος του Δήμου Σερρών  την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014,σε μια όμορφη εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν  όλες οι ομάδες που μετέχουν στο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ του Δήμου Σερρών.

Αφορμή της βράβευσης υπήρξε η  βελτίωση - αναβάθμιση από την δημοτική αρχή των υπαίθριων γηπέδων μπάσκετ της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων και του Αθλητικού Πάρκου Ομονοίας.

ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΠΛΑΣΕΩΝ ΥΨΟΥΣ 3.800.000 ΕΥΡΩ ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: «H ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΠΛΑΣΕΩΝ »


14-1-14 vioklimatikes 1.jpgΜε απόφαση του Γενικού Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος ΥΠΕΚΑ, στις 3-12-2013  εντάχθηκε οριστικά η πρόταση «Βιοκλιματικές Αναβαθμίσεις Ανοικτών Δημοσίων χώρων στο Δήμο Σερρών» προϋπολογισμού 3.809.941,09 ευρώ στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον-Αειφόρος Ανάπτυξη» του ΥΠΕΚΑ.

Ο Δήμαρχος Σερρών σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Tρίτη 14-1-2014, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες για την εξέλιξη του προγράμματος, τόνισε ότι η πόλη των Σερρών θα γίνει ακόμη πιο όμορφη με το έργο «Βιοκλιματικές Αναπλάσεις ύψους 3.800.000 ευρώ»

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη