Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

4ο Βαλκανικό τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στο Δήμο Αμφίπολης

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμφίπολης πραγματοποιείται το 4ο Βαλκανικό τουρνουά μπάσκετ ομάδων 3 με 3 ατόμων στις 10 & 11 Αυγούστου 2013 .
Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Πολιτιστικός & ο Αθλητικός  Σύλλογος Μεσολακκιάς στον αθλητικό πολυχώρο του σχολικού συγκροτήματος Μεσολακκιάς. Στην εκδήλωση συμμετέχουν παιδιά από τουλάχιστον 6 χωριά του δήμου μας, από την γύρω περιοχή καθώς και από ακαδημίες μπάσκετ της Θεσσαλονίκης.Έχουν προσκληθεί επίσης και αναμένονται παιδιά από τη περιοχή Ούζιτσα της Ν. Σερβίας.

Εκδήλωση προς τιμήν του φυσικού Κώστα Σκενδέρη στο Δήμο Αμφίπολης

Ο Δήμος Αμφίπολης σας προσκαλεί στην εκδήλωση προς τιμήν του θεωρητικού φυσικού Κώστα Σκενδέρη, για τη μεγάλη του προσφορά στον κόσμο της επιστήμης πάνω στην θεωρία του ολογραφικού σύμπαντος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κρηνίδας το Σάββατο 10 Αυγούστου 2013 και ώρα 20:30 μ.μ.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Εγκαίνια της Δημοτικής Bιβλιοθήκης του Δ. Αμφίπολης

Ο Δήμος Αμφίπολης και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμφίπολης σας προσκαλούν στα εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης που θα γίνουν την Κυριακή 11 Αυγούστου και ώρα 11:00 π.μ. στην πλατεία Αμβράζη στο Ροδολίβος.

Ορφικοί Αντίλαλοι 2013

Η ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α. σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ροδολίβους, το Μουσικοδραματικό Σύλλογο «ΑΠΟΛΛΩΝ»,τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδολίβους και το Σύλλογο Γυναικών Ροδολίβους σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις "ΟΡΦΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ 2013".
Πρόγραμμα Εκδηλώσεων
Πέμπτη 8 Αυγούστου
ώρα 20:00 - πάρκο Δημαρχείου
Αφήγηση και δραματοποίηση παιδικού παραμυθιού
Σάββατο 10 Αυγούστου
ώρα 21:00 - πλατεία "ΟΧΙ"
Συναυλία: "Τα τραγούδια της καρδιάς μας". Με τους Κική & Τίμο Σιρλαντζή
Κυριακή 11 Αυγούστου
ώρα 21:00 - πλατεία "ΟΧΙ"
Χορευτικά από το χορευτικό συγκρότημα Τ.Κ. Νέων Κερδυλλίων, το Σύλλογο Γυναικών Ροδολίβους και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδολίβους.
Δευτέρα 12 Αυγούστου
ώρα 21:00 - πλατεία "ΟΧΙ"
 Φεστιβάλ χορωδιών με τη συμμετοχή των χορωδιών Πρώτης, Δήμου Βόλβης και Μουσικοδραματικού Συλλόγου «ΑΠΟΛΛΩΝ» Ροδολίβους.
Τρίτη 13 Αυγούστου
ώρα 21:00 - πλατεία "ΟΧΙ"
Φεστιβάλ φιλαρμονικών. Συμμετέχουν: ο Σύλλογος Φιλομούσων Πρώτης και ο ΜΟυσικοδραματικός Σύλλογος «ΑΠΟΛΛΩΝ» Ροδολίβους

Eνημερωτικές εκδηλώσεις του Δήμου Σερρών σε Σκούταρι και Προβατά 6-8-13

Η αντιδημαρχία Ανάπτυξης - Αγροτικής Ανάπτυξης & Τουρισμού δήμου Σερρών σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρία Σερρών (ΑΝ.Ε.ΣΕΡ.) θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές εκδηλώσεις την Πέμπτη 8 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στο πρώην δημαρχείο Προβατά και την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στο πρώην δημαρχείο Σκουτάρεως. 

Η ενημέρωση θα αφορά την «χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων πολύ μικρών επιχειρήσεων, μέσα από το πρόγραμμα ΛΙΝΤΕΡ (LEADER)».

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη