Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

4ο Βαλκανικό τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στο Δήμο Αμφίπολης

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμφίπολης πραγματοποιείται το 4ο Βαλκανικό τουρνουά μπάσκετ ομάδων 3 με 3 ατόμων στις 10 & 11 Αυγούστου 2013 .
Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Πολιτιστικός & ο Αθλητικός  Σύλλογος Μεσολακκιάς στον αθλητικό πολυχώρο του σχολικού συγκροτήματος Μεσολακκιάς. Στην εκδήλωση συμμετέχουν παιδιά από τουλάχιστον 6 χωριά του δήμου μας, από την γύρω περιοχή καθώς και από ακαδημίες μπάσκετ της Θεσσαλονίκης.Έχουν προσκληθεί επίσης και αναμένονται παιδιά από τη περιοχή Ούζιτσα της Ν. Σερβίας.

Επιπλέον θα παρευρεθούν περισσότεροι από 30 εθελοντές, αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων  Καλαθοσφαιριστών) ενώ θα υποστηρίξουν με την εθελοντική τους παρουσία διαιτητές, μέλη του συνδέσμου διαιτητών Ν. Σερρών,  θα χορέψει το αυτοοργανωμένο παιδικό γκρουπ παιδιών ηλικίας κάτω των 10 ετών  της Μεσολακκιάς, θα υπάρχει όμορφη μουσική και πολλά δώρα.
Παρέχεται πλήρη ιατρική και ασφαλιστική κάλυψη σε όλους τους συμμετέχοντες.
Η εμπειρία μας και η συγκινητική αύξηση του αριθμού των εθελοντών  εγγυώνται μια  επιτυχημένη δράση που θα μας χαρίσει όμορφες στιγμές και  θα μας κάνει για λίγο να ξεχάσουμε τις δυσκολίες που περνάμε όλοι μας.
 
Υπεύθυνος για τους διοργανωτές
 
Γιάννης Παρτόζης           
                                                                                                                           ΤΗΛ. 6974906176   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη