Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

"Τρωάδες" του Ευρυπίδη στο Ροδολίβος




Το κορυφαίο έργο του Ευρυπίδη "Τρωάδες" παρουσιάζεται από το Θέατρο "ΓΕΝΝΕΣΙΣ", με τη στήριξη του Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και του Δήμου Αμφίπολης. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου στο Ροδολίβος, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο Δήμος Αμφίπολης στην 78η ΔΕΘ



Η 78η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013. Ο Δήμος Αμφίπολης, για μία ακόμη χρονιά, συμμετέχει με δικό του stand στο περίπτερο 12 του Νομού Σερρών.

Διαγωνισμός για την εκμίσθωση δικαιώματος απόληψης δασικών προϊόντων στο Δ.Σιντικής


Εκτίθεται σε πλειοδοτικό, φανερό και προφορικό διαγωνισμό η εκμίσθωση του δικαιώματος απόληψης δασικών προϊόντων που θα προέλθουν από την υλοτομία δένδρων στις Τ.Κ. Αγκίστρου και Προμαχώνα του Δήμου Σιντικής (κοίτη Μπίστριτσας).

Εφημερίδα ΝΙΓΡΙΤΑ, πρωτοσελιδο 6 Σεπτεμβρίου 2013


Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ

Τη βεβαιότητα πως ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Αντώνης Σαμαράς, είχε έναν ειλικρινή, γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο με τους παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας, εξέφρασε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, μετά το τέλος της περίπου τρίωρης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2013) στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Προμήθεια τροφίμων με πρόχειρο διαγωνισμό στο Δήμο Νέας Ζίχνης

Προκήρυξη διαγωνισμού τροφίμων έως 6-9-2013 στο Δήμο Ν. Ζίχνης

 Σχετική προκήρυξη 6-9-2013

Πρόγραμμα πανήγυρης Τ.Κ. Σκοτούσσας 2013

panigiri-2013-2

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Σερρών 2-9-13

Aπό τις 3 Σεπτεμβρίου 2013, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Λ. Παπαπαύλου, Δ. Σολωμού και Ερμού θα επανέλθουν στην πρότερη κατάσταση τους. Δηλαδή:

Οδός Λ. Παπαπαύλου
Μονής κυκλοφορίας με φορά προς τα βόρεια.

Οδός Δ. Σολωμού      
Προς τα ανατολικά κυκλοφορία όλων των οχημάτων ενώ προς τα δυτικά λεωφορειόδρομος.

Οδός Ερμού
Το τμήμα μεταξύ των οδών Εμμ. Ανδρόνικου και Β. Βασιλείου μονής κατεύθυνσης με φορά κίνησης προς τα ανατολικά, ενώ το τμήμα μεταξύ των οδών Κ. Καραμανλή και Εμμ. Ανδρόνικου προς τα ανατολικά κυκλοφορία όλων των οχημάτων ενώ προς τα δυτικά λεωφορειόδρομος.

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη