Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Υποβολή αιτήσεων στο Δήμο Νέας Ζίχνης, για την χορήγηση αδειών πλανόδιου εμπορίου Τύπου Β' για το έτος 2014

Ο Δήμος Νέας Ζίχνης θα προχωρήσει στην χορήγηση αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου  Τύπου Β' για το έτος 2014 σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 88076/27-11-2013 Απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης.
Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν άδεια υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου να προσέλθουν στο Δήμο Νέας Ζίχνης από τις 10-01-2014 μέχρι και 31-01-2014 υποβάλλοντας αίτηση  συνοδευόμενη από τα δικαιολογητικά  του σταδίου προέγκρισης και αποδεικτικά της ιδιότητάς τους, που αναφέρονται παρακάτω.

Υποβολή αιτήσεων στο Δήμο Ηράκλειας για την χορήγηση αδειών υπαιθρίου εμπορίου τύπου Β για το έτος 2014

Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Δ/σης Μακεδονίας - Θράκης με την αριθμ. πρωτ. 88076/27-11-2013 απόφασή του, καθόρισε τον ανώτατο αριθμό αδειών που θα χορηγηθούν για άσκηση υπαίθριου στάσιμου και υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου με άδεια τύπου Β, εντός των ορίων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης για το έτος 2014.

Με την αριθμ. 259/2013 απόφαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ηράκλειας, γνωμοδότησε για τον ανώτατο αριθμό αδειών άσκησης υπαίθριου στάσιμου και πλανοδίου εμπορίου στα διοικητικά όρια του Δήμου Ηράκλειας.
Καθορίστηκαν εξήντα (60) άδειες άσκησης υπαίθριας εμπορικής δραστηριότητας στον Δήμο μας για το έτος 2014 και συγκεκριμένα,  40 (σαράντα) άδειες Τύπου Β' για πλανόδιο εμπόριο και 20 (είκοσι) άδειες τύπου Β' για

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΖΑΧΑΡΗΣ ΣΕΡΡΩΝ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Χρήστος Μέγκλας,  ο οποίος τόσο  εκ μέρους του Επιμελητηρίου όσο και ο ίδιος ως γεωπόνος παρακολουθεί  στενά τις εξελίξεις στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και στην τευτλοκαλλιέργεια στο Νομό Σερρών, επισκέφτηκε σήμερα το Εργοστάσιο Ζάχαρης Σερρών και είχε συνάντηση με το Διευθυντή, κ. Δημήτρη Γιαννακίδη, και τους εργαζόμενους, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους λύσεις για τη συνέχιση της λειτουργίας του και να τους παρουσιάσει την πρότασή του να αναλάβει το Επιμελητήριο Σερρών τη διοίκηση του Εργοστασίου.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΙΣ 11.01.2014 ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Χρήστος Μέγκλας, προσκάλεσε τους Βουλευτές, τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Δημάρχους της Π.Ε. Σερρών σε συνάντηση στο γραφείο του στο Επιμελητήριο, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014. Η συνάντηση – σύσκεψη, που ήταν συνέχεια προηγούμενων αντίστοιχων συναντήσεων τον Ιούλιο και το Δεκέμβριο του 2014, είχε ως θέμα σύμφωνα με την πρόσκληση:

Αποχετευτικό Μητρουσίου – Σκουτάρεως


Θ. Αραμπατζής: Ανεύθυνη και ψηφοθηρική η στάση της αντιπολίτευσης.



Εγκλωβίζει το συμφέρον των δημοτών στις εκλογικές της στρατηγικές.

 «Η στάση της αντιπολίτευσης στο θέμα των ιδιωτικών συνδέσεων του Αποχετευτικού Μητρουσίου – Σκουτάρεως είναι ανεύθυνη και ψηφοθηρική» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σερρών κ. Θεόδωρος Αραμπατζής σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα σερραϊκά ΜΜΕ τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου το πρωί, στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ.

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη