Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Eνημερωτική εκδήλωση «Στέβια-Νέα δυναμική και κερδοφόρα καλλιέργεια» από το Δήμο Σερρών

Το Τμήμα  Αγροτικής Κτηνοτροφικής Παραγωγής και Αλιείας του Δήμου Σερρών  θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 στις 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα του 1ου ορόφου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. (πρώην Δ.Ε.Π.Κ.Α.) με θέμα:

«Στέβια-Νέα δυναμική και κερδοφόρα καλλιέργεια»

Θα μιλήσει ο κος Αργυρόπουλος Γεώργιος από την εταιρεία EUROSTEVIA

Ο Δήμος Σερρών συμμετείχε στις συναντήσεις του EasyTrip GR-BG E-MOBILITY SOLUTIONS

Ο Δήμος Σερρών συμμετείχε στην 3η Συνάντηση Εργασίας - Workshop και την 5η Τεχνική Συνάντηση (Project Meeting) του έργου EasyTrip GR-BG E-MOBILITY SOLUTIONS του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα - Βουλγαρία 2007 - 2013», που πραγματοποιήθηκαν στις 13 και 14 Νοεμβρίου αντίστοιχα, στην Καβάλα.

Διεθνής διαγωνισμός για την πώληση του camping της Ασπροβάλτας



Σε διεθνή διαγωνισμό για την πώληση του camping της Ασπροβάλτας προχωρά το ΤΑΙΠΕΔ. Το Ταμείο δημοσίευσε την πρόσκληση υποβολής προσφοράς για τo ακίνητο της Ασπροβάλτας που έχει έκταση περίπου 296,000 τ.μ. και περιλαμβάνει Εγκαταστάσεις Κάμπινγκ, επιφάνειας περίπου 5.160 τ.μ. και είναι εντός Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, κ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΙΣ 10/12/2013 ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ


Άμεσα ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Χρήστου Μέγκλα, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Στέφανος Κομνηνός να επισκεφτεί το Νομό μας και το Επιμελητήριο Σερρών και να ηγηθεί σύσκεψης συναρμόδιων φορέων για τη δίωξη του παραεμπορίου και να είναι κεντρικός ομιλητής σε Ημερίδα για θέματα αρμοδιότητάς του που ενδιαφέρουν τον επιχειρηματικό κόσμο και τους καταναλωτές.
Οι δύο άντρες είχαν κατ΄ ιδίαν συνάντηση στο πλαίσιο της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στο Κιλκίς, όπου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου του επεσήμανε πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα με το παραεμπόριο και ιδίως το διασυνοριακό,

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΒΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ

Σε σύσκεψη για θέματα εξαγωγών, με τον Πρέσβη της Ελλάδος στο Κουβέιτ κ. Θεοδώρου παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στο Γραφείο της Αν. Γενικής Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας κας Καρακόλη, του Υπουργείου Εξωτερικών στη Θεσσαλονίκη.

OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ

«Ολοκληρώθηκαν οι ε27-11-13 platia skoutareos.jpgργασίες για την διαμόρφωση της πλατείας  Σκουτάρεως. Μια ακόμη προεκλογική μας δέσμευση, η διαμόρφωση της πλατείας Σκουτάρεως με στόχο την ανάδειξή της, έγινε πραγματικότητα».

Αυτά δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στη Δημοτική Κοινότητα Σκουτάρεως την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013,συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σκουτάρεως Καδή

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων από το Δήμο Σερρών

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων από το Δήμο Σερρών σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών και την Ευρωπαϊκή Οργάνωση ΕΤΝ.

Διάθεση κάδων κομποστοποίησης από το Δήμο Σερρών

Ο Δήμος Σερρών μέσα από το πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση» του Πράσινου Ταμείου, εξασφάλισε την προμήθεια  150 κάδων κομποστοποίησης κατάλληλων για χρήση σε κήπους.

Άριστες οι εντυπώσεις από τη λειτουργία του Ζιντζιρλί Τζαμί & της έκθεσης

Ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία η έκθεση “ΣΕΡΡΕΣ 1913 - ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΗ ΠΟΛΗ” που πραγματοποιείται στο ανακαινισμένο και επισκέψιμο πλέον Ζιντζιρλί Τζαμί.
Οι Σερραίοι και ξένοι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 3000 και οι εντυπώσεις αρκετών από αυτούς, όπως καταγράφηκαν στο βιβλίο εντυπώσεων, απεικονίζουν ανάγλυφα τα συναισθήματα συγκίνησης και ικανοποίησης τόσο για την άρτια οργανωμένη έκθεση όσο και για τη λειτουργία του ίδιου του μνημείου.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: «ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΑΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ 50%»

25-11-13 oikonomika dimoy.jpg


Το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου Σερρών παρουσίασε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης,  παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοίκησης Στέργιου Γαλάνη σε  συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στις 25-11-2013.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος στην τοποθέτησή του τόνισε  τα εξής:

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη