Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Μνημόσυνο για τα 193 χρόνια από τον θάνατο του Ήρωα Εμμανουήλ Παπά

Ανακοινώνεται ότι στις 7 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Κυριακή, ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά με την Τοπική Κοινότητα Εμμανουήλ Παπά, τελούν μνημόσυνο για τα 193 χρόνια από τον θάνατο του Ήρωα Εμμανουήλ Παπά, Αρχιστράτηγου των Μακεδονικών Δυνάμεων της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Τοπική Κοινότητα Εμμανουήλ Παπά.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΕΡΡΩΝ

Παρά την προσωρινή διακοπή του προγράμματος « κατά της φτώχειας »  του Δήμου Σερρών,  εντούτοις με πρωτοβουλία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σερρών, το κοινωνικό φαρμακείο θα εξακολουθήσει να λειτουργεί σε καθημερινή βάση, στον ίδιο χώρο (Δ. Σπυρίδη 13) με τηλέφωνο επικοινωνίας 2321028177 και ώρες 13:15 μ.μ. - 15:00 μ.μ. από Δευτέρα έως και Παρασκευή.


Στο Ιμαρέτ. Μια διαρροή και πρανές χωρίς προστασία έφεραν κατολίσθηση

Μια διαρροή σε ιδιωτική παροχή στο παλαιό δίκτυο ύδρευσης στην οδό Σαπφούς (Ιμαρέτ) και η διαμόρφωση του πρανούς (πλαγιάς) από τον ιδιώτη, χωρίς τοίχο αντιστήριξης, συνετέλεσαν στην κατάρρευση χωμάτων πάνω στον τοίχο της οικίας του, η οποία βρίσκεται ακριβώς από κάτω επί της οδού Ανδρούτσου 37, με αποτέλεσμα να προκληθούν μόνο μικρές επιφανειακές ρωγμές στο σοβά (1-2 χιλιοστά) στην πλευρά που κατέπεσαν τα χώματα.

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη