Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Αναρτήθηκαν σι οριστικές καταστάσεις δικαιούχων και απορριπτόμενων της Δράσης 2.1 «Βιολογική Γεωργία»

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώθηκαν τα εξής :
 
«Ανάρτηση Καταστάσεων Δικαιούχων και Απορριπτόμενων της Δράσης 1.1 Βιολογική Γεωργία (πενταετής ένταξη) του Μέτρου 2.1.4. του ΠΑΑ 2007-2013»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΚΜ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ 3η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ 123 Α «ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ»

Από τη Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και
Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
ανακοινώθηκαν τα εξής:
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο πλαίσιο του
Μέτρου 123Α «Αύξηση της αξίας των γεωργικών προϊόντων» του Προγράμματος
Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 καλεί με την
3η πρόσκληση εκδήλωσης

Πρόγραμμα των Νέων Γεωργών-2η προκήρυξη


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Σερρών ενημερώνει τους παραγωγούς που επιθυμούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα των Νέων Γεωργών
(Μέτρο 112 του ΠΑΑ 2007-2013 “Εγκατάσταση Νέων Γεωργών”), ότι έχει εκδοθεί η 2η προκήρυξη του προγράμματος.
Οι φάκελοι υποψηφιότητας των ενδιαφερόμενων μπορούν να υποβάλλονται
από 18 Μαρτίου μέχρι 16 Μαΐου 2014
στα γραφεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Σερρών.
 
Πληροφορίες, αντίγραφο της προκήρυξης καθώς και υποδείγματα των φακέλων υποψηφιότητας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (γραφείο Νο 13) και από το διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων www.minagric.gr και www.agrotikianaptixi.gr

ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 9,1 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΕΚΤΑΜΙΕΥΕΙ ΤΟ ΥΜΑΘ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΛΛΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ

Άλλες τρεις επιταγές, συνολικού ύψους 9,1 εκ. ευρώ, σε επιχειρήσεις που κατέθεσαν επενδυτικά σχέδια στο ΥΜΑΘ και τα οποία ελέγχθηκαν, αξιολογήθηκαν και εγκρίθηκαν από τη Διεύθυνση Οικονομίας και Τουριστικής Ανάπτυξης του Υπουργείου θα παραδώσει ο Υπουργός, κ. Θεόδωρος Καράογλου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Η παράδοση των επιταγών στους εκπροσώπους των τριών εταιρειών, οι οποίες δραστηριοποιούνται στους κλάδους της πληροφορικής, της παραγωγής εύκαμπτων υλικών συσκευασίας και παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος από βιομάζα, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 09.00 στο γραφείο του Υπουργού.

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη