Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Δράση Ποδηλατοδρομίας του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Σερρών στα πλαίσια συμπλήρωσης ενός έτους λειτουργίας

Θα μπορούσε να είναι η μητέρα σου, θα μπορούσε να είναι η κόρη σου, θα μπορούσε να είναι η φίλη σου...
Η βία κατά των γυναικών μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε γυναίκα, ακόμη και σ' αυτή που αγαπάς, μας αφορά όλους!

Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Θ. Λεονταρίδη με τον Υπουργό Οικονομικών Γκ. Χαρδούβελη για τη συνέχιση της λειτουργίας των Εργοστασίων Ζάχαρης.



Καίρια συζήτηση με τον Υπουργό Οικονομικών, Γκ. Χαρδούβελη, είχε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Θ. Λεονταρίδης, για την αναγκαιότητα της λειτουργίας των εργοστασίων ζάχαρης και, κατά συνέπεια, τη στήριξη της τευτλοκαλλιέργειας.
Ο κ. Θ. Λεονταρίδης εστίασε τα επιχειρήματά του στην παροχή συνδεδεμένης ενίσχυσης μέσω της νέας ΚΑΠ για την τευτλοκαλλιέργεια, γεγονός που θα αυξήσει την παραγωγή και θα εξασφαλίσει τη λειτουργία τους, με σκοπό την αποτροπή της απαξίωσης της αγοραστικής τους αξίας.

Εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με το έργο εξοικονόμησης ενέργειας που υλοποιείται στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών




24-6-2014 energia 20 sxoleio2.jpgΣτη φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται η πράξη  «Πρότυπο επιδεικτικό έργο εφαρμογών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και εξοικονόμησης ενέργειας στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών» που υλοποιείται στα πλαίσια του  επιχειρησιακού προγράμματος «Περιβάλλον - Αειφόρος Ανάπτυξη»  και εμπίπτει στον άξονα προτεραιότητας 1: «Προστασία Ατμοσφαιρικού

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη