Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Συγκέντρωση υλικής βοήθειας για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη από τους εργαζόμενους της Π.Ε. Σερρών

 Μια σημαντική πρωτοβουλία αλληλεγγύης αναλαμβάνει το τοπικό τμήμα Σερρών του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Από τη Δευτέρα 28.09.2015 έχει αρχίσει τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, με σκοπό να διατεθούν για την ανακούφιση των προσφύγων, που διέρχονται καθημερινά από το Δήμο Παιονίας (Ειδομένη).
             Ο Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος μπροστά σ’ αυτά τα γεγονότα και τάσσεται

Ορκωμοσία Δημοτικού Συμβούλου Σερρών

29-9-15 lazaridis.jpg
Την παραίτησή του προς τον Δήμαρχο Σερρών, Πέτρο Αγγελίδη, υπέβαλλε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Μεγαλομύστακας την Τρίτη 29-09-2015, λόγω φόρτου εργασίας, ύστερα από την εκλογή του ως βουλευτής.

Την θέση του καταλαμβάνει ο α' επιλαχών Αβραάμ Λαζαρίδης.

Η ΔΕΥΑ Σερρών θέλει τις προτάσεις σου για την προστασία του νερού. Την 1η Οκτωβρίου στις 5 μμ. στο αμφιθέατρο της ΔΕΥΑΣ Βενιζέλου139


Όσο καλύτερα γνωριζόμαστε, τόσο καλύτερα επικοινωνούμε και καταλαβαινόμαστε, κατανοούμε ο ένας τον άλλον. Έτσι μπορούμε να κτίσουμε μια σχέση καλής θέλησης, εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

Σε αυτό το «πιστεύω» στηρίζεται η Διοίκηση της ΔΕΥΑ Σερρών για να πετύχει την ορθολογική διαχείριση του αστικού

Στειρώσεις στο Κυνοκομείο Σερρών

Από το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 έως 18 Οκτωβρίου στο χώρο του Δημοτικού Κυνοκομείου του Δήμου Σερρών (Πάρκο Ομονοίας) θα πραγματοποιηθούν στειρώσεις αδέσποτων ζώων από εθελοντές κτηνιάτρους του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου.

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη