Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Εγκρίθηκε το άνοιγμα λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Τράπεζα της Ελλάδος

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το άνοιγμα λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Τράπεζα της Ελλάδας, στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.
          
Στην εισήγησή του για τα ταμειακά διαθέσιμα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας επισήμανε: «Η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Κανείς μας δεν περίμενε ότι τρεις μήνες μετά τις εκλογές η χώρα θα είχε περιέλθει σ’ αυτή τη δεινή θέση, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης. Όταν ως κυβέρνηση φτάνεις να ξύνεις τον πάτο του βαρελιού και να παίρνεις τα ταμειακά διαθέσιμα όλων των φορέων της γενικής κυβέρνησης συμπεριλαμβανομένων και των Περιφερειών και των Δήμων, σημαίνει ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε πολύ κακή κατεύθυνση.

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνιστικότητας & Περιβάλλοντος Θεοφάνης Παπάς, συμμετείχε στην ελληνική αποστολή του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας, που διοργάνωσε ενημερωτικό ταξίδι στην Γερμανία, στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Απορριμμάτων Στουτγάρδης (AWS).
Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής επίσκεψης, ενδιαφέρουσα χαρακτηρίσθηκε από τον κ. Παπά η παρουσίαση του θέματος «Waste Management – current developments on the EU level» από τον προϊστάμενο της Μονάδας Πολιτικής Συνοχής και Εκτίμησης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γεώργιο Κρεμλή, καθώς και οι σχετικές ομιλίες με θέματα:

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη