Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Κατανομή ποσοστώσεων αγελαδινού γάλακτος από το Εθνικό Απόθεμα από την γαλακτοκομική περίοδο 2013-2014

 Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ενημερώνει τους παραγωγούς αγελαδινού γάλακτος, ότι 
  σύμφωνα με την 2958/149999/4-12-2013 (ΦΕΚ 3130/ Β΄/9-12-2013) Απόφαση του Υ.Α.Α. & Τ. «Κατανομή ποσοστώσεων αγελαδινού γάλακτος από το Εθνικό Απόθεμα από την γαλακτοκομική περίοδο 2013-2014», θα κατανεμηθεί ποσόστωση σε δικαιούχους παραγωγούς αγελαδινού γάλακτος.
 Η παραπάνω κατανομή ποσόστωσης αφορά μόνο τις παρακάτω τρείς κατηγορίες παραγωγών:

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα στις Σέρρες για το έργο διαχείρισης απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ στο Παλαιόκαστρο Σερρών

Τις Σέρρες επισκέφθηκαν στις 3/1/2013, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη, με τον Υφυπουργό Νότη Μηταράκη και τον Ειδικό Γραμματέα ΣΔΙΤ Νίκο Ματζούφα συνοδευόμενοι από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, με αφορμή την ανάδειξη αναδόχου στο έργο ΣΔΙΤ για τη διαχείριση απορριμμάτων στο Παλαιόκαστρο Σερρών. 
Τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας συνόδευαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών και αρμόδιος στον τομέα υποδομών και χωρικού

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Παγώνουν για ένα δίμηνο οι αυξήσεις στο ρεύμα, μέσω του πράσινου τέλους

Διατηρείται, μέχρι την 28η Φεβρουαρίου 2014, αμετάβλητο το ύψος των μοναδιαίων χρεώσεων του Ειδικού Τέλους - ΕΤΜΕΑΡ (έως πρότινος αποκαλούμενο Ειδικό Τέλος ΑΠΕ) για όλες τις κατηγορίες πελατών, σύμφωνα με απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας. Η αναπροσαρμογή θα γίνει από την 1η Μαρτίου 2014, σε επίπεδα που θα οριστικοποιηθούν σε νέα απόφαση της Αρχής, ώστε να επιτυγχάνεται μηδενισμός του ελλείμματος στο τέλος του 2014 και εφόσον δεν έχουν αποδώσει τα μέτρα που σχεδιάζει το αρμόδιο υπουργείο.

Σε ιδιώτες περνούν τα Κ.Ψ.Μ.

2014 A' ΕΣΣΟ Μάθε που θα καταταγείςΜε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του ΚΚΕ, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε η ανάθεση της εκμίσθωσης εκμετάλλευσης κυλικείων σε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, κυρίως όσων υπάρχει ανάγκη εξυπηρέτησης μεγάλου αριθμού στρατιωτικού- πολιτικού προσωπικού, οπλιτών και επισκεπτών.

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης συνεχάρη τα μέλη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σερρών για τη συμβολή τους στην κατάσβεση της πυρκαγιάς της ΚΡΙ-ΚΡΙ


DSC03540_1.jpg«Η Δημοτική Αρχή αισθάνεται υπερήφανη για τα μέλη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σερρών »,δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης κατά την επίσκεψη των μελών της Πολιτικής Προστασίας στο γραφείο του, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013.
Ο Δήμαρχος Σερρών  συνεχάρη , τον Αντιδήμαρχο Έργων κ. Μυστακίδη Παύλο, τα μέλη και τον Προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σερρών κ.

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη