Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών - Σύλλογος Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης: "Carmen on ice" Μπαλέτο στον πάγο



Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών και ο Σύλλογος Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών,ξεκινούν το φετινό Πρόγραμμα κινηματογραφημένων προβολών,τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:00 Αίθουσα Αμφιθεάτρου «Γεώργιος Καφταντζής»

Υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στην Κεντρική Μακεδονία


     Στη Θεσσαλονίκη θα αφιχθεί η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013, στις 14.30, στο Διεθνή Αερολιμένα «Μακεδονία», στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κεντρική Μακεδονία.

Εκδήλωση μνήμης για το Ολοκαύτωμα των Κερδυλλίων



Ο Δήμαρχος Αμφίπολης, το Δημοτικό Συμβούλιο και η Τοπική Κοινότητα Ν. Κερδυλλίων σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις μνήμης για το ολοκαύτωμ των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων της 17ης Οκτωβρίου 1941.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: Προσωρινή κυκλοφοριακή παρέμβαση-ρύθμιση

Διακόπτεται από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου η κυκλοφορία στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ αμφιδρόμηση της οδού Εθνικής Αντίστασης.

Ειδικότερα, προβλέπεται

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2013



Ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών συνδιοργάνωσαν εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας για το έτος 2013 σε όλη την πόλη.

Οι εκδηλώσεις τέλεσαν υπό την Αιγίδα του ΥΠΕΚΑ και είχαν θέμα «Καθαρός Αέρας: είναι η δική σου κίνηση!», ενώ η αφίσα των εκδηλώσεων διατέθηκε στην Πρωτοβάθμια και στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση προς διάχυση στις εποπτευόμενες εκπαιδευτικές τους μονάδες.

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη