Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Παράταση προθεσμίας πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών ΟΓΑ

Παράταση προθεσμίας πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών ΟΓΑΗ Διοίκηση του ΟΓΑ, λαμβάνοντας υπόψη τη δυσμενή οικονομική συγκυρία και προκειμένου να διευκολύνει τους ασφαλισμένους του που δεν κατέβαλαν εμπρόθεσμα τις ασφαλιστικές εισφορές τους, αποφάσισε να παρατείνει την προθεσμία πληρωμής των εισφορών, που έληγε σήμερα, Παρασκευή 29-11-2013.
Κατόπιν τούτου, με απόφαση της Διοίκησης, ο ΟΓΑ θα δέχεται πληρωμές εισφορών μέχρι και τη
Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, χωρίς να γίνει καμία επιβάρυνση ή αναπροσαρμογή
τους.

ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Στην ανάγκη ενίσχυσης του προσωπικού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης με επιπλέον δύναμη και στην εντατικοποίηση των ελέγχων στο κέντρο της πόλης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του παρεμπορίου και του κυκλοφοριακού προβλήματος, τουλάχιστον σε πρώτη φάση κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, κατέληξαν οι φορείς της πόλης στη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, ύστερα από σχετική πρόσκληση του Υπουργού κ. Θεόδωρου Καράογλου.

Δωρεάν διανομή τυριού φέτας ΠΟΠ σε απόρους μέσω επιλέξιμων φορέων

 Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών,  ενημερώνει ότι, σύμφωνα με τις Κοινές  Υπουργικές Αποφάσεις που αφορούν το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής τροφίμων σε απόρους της Ε.Ε., στις 05-12-2013 ημέρα Πέμπτη στό Κ.Ε.Π.Π.Υ.Ε.Λ.  (1ο χιλιόμετρο Σερρών –Νιγρίτας), θα πραγματοποιηθεί  η διανομή τυριού Φέτα Π.Ο.Π.  στους επιλέξιμους φορείς της Περιφερειακής μας Ενότητας.
          Παρακαλούνται οι Φορείς Υλοποίησης που θα παραλάβουν τα παραπάνω προϊόντα, να ενημερώσουν με ανακοινώσεις τους  για τον ακριβή τόπο και χρόνο που θα γίνει η διανομή αυτών των προϊόντων , στα μέλη τους. 

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στην εκδήλωση του Τμήματος Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της ΠΚΜ και του ΚΕΕΛΠΝΟ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS


Πραγματοποιήθηκε την 1/12/2013 στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, το καθιερωμένο εδώ και 13 χρόνια άναμμα κόκκινων κεριών που σχηματίζουν το κόκκινο κορδελάκι (redribbon), το διεθνές σήμα ευαισθητοποίησης για το AIDS, με σκοπό την πληροφόρηση των πολιτών για την ασθένεια. Με τη συμβολική αυτή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διήμερο δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, που διοργάνωσαν το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της

«ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΚΑΙ 150 ΚΑΔΟΥΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ»

«Μετά την προμήθεια ενός απορριμματοφόρου ανακύκλωσης, 400 κάδων ανακύκλωσης και 150 κάδων απορριμμάτων, ο τομέας της καθαριότητας του Δήμου Σερρών ενισχύεται με ένα ακόμη απορριμματοφόρο σύμμικτων απορριμμάτων και 150 κάδους κομποστοποίησης ,ύψους 181.000 ευρώ, μέσα από το πρόγραμμα "Αστική αναζωογόνηση" του Πράσινου Ταμείου».

3-12-13 kompost.jpg3-12-13 kompostop.jpg













Κατασκευή προστατευτικού τοιχίου νεκροταφείων Τ.Κ. Κορμίστας

Ο Δήμαρχος του Δήμου Αμφίπολης διακηρύττει ότι εκτίθεται σε δημόσιο ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου με το σύστημα προσφοράς με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης στις τιμές της Υπηρεσίας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν.3669/2008 για την  εκτέλεση του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΙΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ ΤΚ ΚΟΡΜΙΣΤΑΣ» συνολικού ποσού κατά την μελέτη προϋπολογισμού 40.000,00 ΕΥΡΩ και προς δημοπράτηση 32.400,25 ΕΥΡΩ χωρίς αναθεώρηση και Φ.Π.Α.  

Εξετάσεις για την χορήγηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος φαρμακοποιού


Οι εξετάσεις των φαρμακοποιών για άδεια άσκησης επαγγέλματος, περιόδου ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013, θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων, στο 2ο όροφο του κτιρίου Βιολογίας Φαρμακευτικής στο Α.Π.Θ., ως εξής:       

Ομιλία στο Α΄Κ.Α.Π.Η Σερρών με θέμα: «Ο Σακχαρώδης Διαβήτης στην Τρίτη Ηλικία»

Από τον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού Δήμου Σερρών, ανακοινώθηκε ότι στο Α΄Κ.Α.Π.Η Σερρών Αγίας Σοφίας 3 και στα πλαίσια του προγράμματος του Κ.Α.Π.Η "Ιατρική Ενημέρωση και Τρίτη Ηλικία" θα πραγματοποιηθεί ομιλία την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 11 το πρωϊ με θέμα: "Ο Σακχαρώδης Διαβήτης στην Τρίτη Ηλικία". Εισηγητής του θέματος θα είναι ο κ. Δημητσίκογλου Ιορδάνης Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός.

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη