Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Κατασκευή προστατευτικού τοιχίου νεκροταφείων Τ.Κ. Κορμίστας

Ο Δήμαρχος του Δήμου Αμφίπολης διακηρύττει ότι εκτίθεται σε δημόσιο ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου με το σύστημα προσφοράς με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης στις τιμές της Υπηρεσίας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν.3669/2008 για την  εκτέλεση του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΙΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ ΤΚ ΚΟΡΜΙΣΤΑΣ» συνολικού ποσού κατά την μελέτη προϋπολογισμού 40.000,00 ΕΥΡΩ και προς δημοπράτηση 32.400,25 ΕΥΡΩ χωρίς αναθεώρηση και Φ.Π.Α.  

Η Δημοπρασία θα διεξαχθεί στις  10/12/2013 ημέρα Τρίτη  με ώρα λήξης την 10.00 π.μ. στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας στο Δημοτικό κατάστημα της Τοπικής Κοινότητας Πρώτης.
Στη Δημοπρασία δικαιούνται να συμμετάσχουν:
α) Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις Eγγεγραμμένες στο  Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων  που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. , εφόσον ανήκουν στην Α1, Α2 και 1η τάξη για έργα ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ, καθώς και οι εγγεγραμμένοι στα αντίστοιχα Νομαρχιακά Μητρώα με τους περιορισμούς που ισχύουν.
β) Προερχόμενες από κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) ή από κράτη που έχουν υπογράψει την συμφωνία για τις Δημόσιες Συμβάσεις (Σ.Δ.Σ.) του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (Π.Ο.Ε.), στα οποία τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον είναι εγγεγραμμένες σε αυτούς και σε τάξη και κατηγορία αντίστοιχη με τις καλούμενες του Ελληνικού Μητρώου Μ.Ε.Ε.Π.
γ) Προερχόμενες από ως ανωτέρω β΄ κράτη, στα οποία δεν τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον αποδεικνύουν ότι έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια με το δημοπρατούμενο, από ποιοτική και ποσοτική άποψη.
Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 648,01 ΕΥΡΩ αναγνωρισμένης Τράπεζας ή του Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.  ή σε γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και πρέπει να απευθύνεται στον Δήμο Αμφίπολης και ισχύ τουλάχιστον έξι μηνών και 30 ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ο χρόνος ισχύς των προσφορών είναι έξι ( 6 ) μήνες.
Απαιτούμενα μηχανόσημα τρία (3).
Ως  όριο επικινδυνότητος έκπτωσης του έργου ορίζεται το δώδεκα τοις εκατό (12%), πάνω από το οποίο ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να προσκομίσει πρόσθετη εγγύηση καλής εκτέλεσης σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 4 του Ν. 3263/04.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΣΑΤΑ 2011, 2013» και από έκτακτα ανειδίκευτα-λοιπά έσοδα  ΚΑ45/7326.01.
Τα τεύχη δημοπράτησης και το έντυπο προσφοράς  θα διατίθενται από τα  γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας στο Δημοτικό κατάστημα της Πρώτης τις εργάσιμες μέρες και ώρες μέχρι τις 5/12/2013, πληροφορίες στα τηλ. 2324350213, 2324350208. Το ίδιο ισχύει και για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων.
Τα έξοδα δημοσιεύσεων της περίληψης της διακήρυξης εφόσον αναδειχθεί ανάδοχος βαρύνουν τον ίδιο και εισπράττονται με τον πρώτο λογαριασμό πληρωμής του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη