Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Δήλωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για την οριστική επίλυση του ζητήματος των αρχαιολογικών ευρημάτων στη στάση του Μετρό στη Βενιζέλου (28/8/2013)


Μετά το πέρας της σύσκεψης, σχετικά με το ζήτημα των αρχαιολογικών ευρημάτων του Μετρό Θεσσαλονίκης στη στάση Βενιζέλου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης υπό την προεδρεία του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου και με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ανάθεση προμήθειας ειδών καθαριότητας, υγιεινής και ευπρεπισμού στο Δήμο Εμμ.Παππά

Ο Δήμος Εμμ. Παππά προσφεύγει στην διαδικασία της διαπραγμάτευσης για την Ανάθεση προμήθεια ειδών καθαριότητας, υγιεινής και ευπρεπισμού για τις ανάγκες των Π.Σ και των ΚΑΠΗ του Κ.Α.Κ.Π.Ο Δήμου Εμμ. Παππά....pdf ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανάθεση προμήθειας προμήθειας ειδών αρτοποιΐου στο Δήμο Εμμ.Παππά

Ο Δήμος Εμμ. Παππά προσφεύγει στην διαδικασία της διαπραγμάτευσης για την Ανάθεση προμήθειας ειδών αρτοποιΐου για 
τις ανάγκες των νηπίων Π.Σ. και της παροχής τροφής για το
δικαιούχο προσωπικό του Κ.Α.Κ.Π.Ο....pdf ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανάθεση προμήθειας φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος στο Δήμο Εμμ.Παππά

Ο Δήμος Εμμ. Παππά προσφεύγει στην διαδικασία της διαπραγμάτευσης για την Ανάθεση προμήθειας φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος για 
τις ανάγκες των νηπίων Π.Σ. και της παροχής τροφής για το
δικαιούχο προσωπικό του Κ.Α.Κ.Π.Ο. Δήμου Εμμ.Παππά..pdf ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα με στελέχη της Κοινοπραξίας TAP για την κατασκευή του Αδριατικού αγωγού φυσικού αερίου (27/8/2013)

Το Στέλεχος Διοίκησης της Κοινοπραξίας Τ.Α.Ρ. A.E. (Trans Adriatic Pipeline A.G.) για την κατασκευή του Αδριατικού αγωγού φυσικού αερίου Στάθη Θεοδωρόπουλο και τον Τεχνικό Σύμβουλο της Κοινοπραξίας Κώστα Τσιρίκη, δέχθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013 (26/8/2013)


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη