Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ενημέρωση από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών για τη διακίνηση νωπών οπωροκηπευτικών

Σχετικά με τη διακίνηση των νωπών οπωροκηπευτικών στην εσωτερική αγορά, κατά τις εισαγωγές-παραλαβές, καθώς και κατά τις εξαγωγές-αποστολές των προϊόντων αυτών σας υπενθυμίζουμε ότι:

Δημοπρασία έργου: ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΗ Δ.Ε. ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΗ Δ.Ε. ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 45.000,00 € με Φ.Π.Α. (Προς δημοπράτηση 36.553,64 €)
ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ: Ενιαίο Ποσοστό Έκπτωσης (άρθρο 5 Ν. 3669/08)

Δημοπρασία έργου Δήμου Σιντικής

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ (Α’ ΦΑΣΗ)
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 152.000,00 € με Φ.Π.Α. (Προς δημοπράτηση 121.284,55 €)
ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ: Ενιαίο Ποσοστό Έκπτωσης (άρθρο 5 Ν. 3669/08)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ/ΤΟΠΟΣ/ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ: Τρίτη, 24/09/2013 – Γραφεία Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Σιντικής – Ώρα λήξης παραλαβής προσφορών 10:00 π.μ.

Προκήρυξη πλήρωσης μιας θέσης Ειδικού Συνεργάτη του ∆ήμου Σιντικής

Ο Δήμαρχος Σιντικής Απόστολος Καρύδας ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) Ειδικού Συνεργάτη έως τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, ο οποίος θα απασχολείται ως σύμβουλος του  ∆ημάρχου Σιντικής σε θέματα κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης (εισήγηση, σχεδιασμός δράσεων για την εφαρμογή πολιτικών που αποσκοπούν στην υποστήριξη και κοινωνική φροντίδα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, παρακολούθηση των κοινωνικοπρονοιακών προγραμμάτων, διατύπωση προτάσεων για την προώθηση και ανάπτυξη του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης, κ.λπ.).

ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 325.000 € ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ»

 
«Ολοκληρώθηκαν έργα υποδομής προϋπολογισμού 325.000 € στην περιοχή πράξης εφαρμογής εργατικών κατοικιών Νίκαιας στο πλαίσιο εφαρμογής του σχεδίου πόλεως.» Αυτά δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης κατά την επίσκεψή του στις εργατικές κατοικίες Νίκαιας την Πέμπτη 12-9-2013.

Ο Δήμαρχος Σερρών στις Φυλακές Νιγρίτας-Παράδαση Φαρμάκων

Ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του φαρμακευτικού συλλόγου   Ν. Σερρών, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαβασιλείου Βασίλειο, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας κ. Μερετούδη Δημήτριο καθώς και την πρώην Αντιδήμαρχο κ. Αρβανίτη Σταυρούλα, επισκέφθηκαν το σωφρονιστικό κατάστημα Νιγρίτας, την Τετάρτη 11-9-2013 και παρέδωσαν μεγάλες ποσότητες φαρμάκων, που συγκέντρωσαν από το κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Σερρών.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: «400.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»

"400.000 ευρώ εγκρίθηκαν για το Λύκειο Προβατά από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη" με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας στο υφιστάμενο κτίριο με την υλοποίηση διαφόρων παρεμβάσεων."
Aυτά δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου την Τρίτη 10-9-2013.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ανοιχτός διαγωνισμός προμήθειας υλικών ύδρευσης για έργα στο Δήμο Σιντικής

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Δ.Ε.Υ.Α.ΣΙ. διακηρύσσει τη διενέργεια ανοιχτού δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για προμήθεια υλικών ύδρευσης με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 50.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α. 23%).

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ:ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ στην 78η ΔΕΘ (7-15/9/2013)

Με μια δυνατή, ελκυστική και ποικίλη παρουσία του επιχειρηματικού, παραγωγικού, τουριστικού και πολιτιστικού προφίλ του Ν. Σερρών, το Επιμελητήριο Σερρών, ακόμα πιο δυναμικά φέτος, ύστερα από το επιτυχημένο «παρών» της προηγούμενης χρονιάς, παροτρύνοντας, καθοδηγώντας και

ΥΠΟΔΟΧΗ ΦΛΟΓΑΣ 11ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ


πατήστε για μεγέθυνσηΤην 06-09-2013, το πρωί, στο Επιμελητήριο Σερρών ο Α’ Αντιπρόεδρος κος Δημήτρης Γιαννάκης και ο Αν/της Διευθυντής κος Ιωάννης Κοτσαμπασίδης υποδέχτηκαν την  φλόγα της 11ης πανελλήνιας λαμπαδηδρομίας από την πανελλήνια ομοσπονδία συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών. 

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη