Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ανοιχτός διαγωνισμός προμήθειας υλικών ύδρευσης για έργα στο Δήμο Σιντικής

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Δ.Ε.Υ.Α.ΣΙ. διακηρύσσει τη διενέργεια ανοιχτού δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για προμήθεια υλικών ύδρευσης με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 50.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α. 23%).

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού, στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Σιντικής, στη Ροδόπολη, στο Δημοτικό κατάστημα της Τοπικής Κοινότητας Ροδόπολης, στις 30/09/2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:30π.μ. κατά την οποία λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και αρχίζει η διαδικασία αποσφράγισης.
Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό υποβάλλεται μαζί με την προσφορά και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, εγγύηση συμμετοχής 2.035,00€, δηλαδή 5% επί της προϋπολογισθείσας δαπάνης (40.650,41€). Η λήξη ισχύος της εγγυητικής επιστολής πρέπει να είναι τουλάχιστον ένα έξι(6)μήνες πέραν της λήξης της ισχύος της προσφοράς.
Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, μέχρι και την προηγούμενη ημέρα του διαγωνισμού, στα γραφεία της επιχείρησης στο κτίριο του Δημαρχείου στο Σιδηρόκαστρο και στο τηλέφωνο 23230 – 25750 (αρμόδιος  υπάλληλος για επικοινωνία κος Παυλής Κωνσταντίνος).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν  τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού  (Τεύχος Τεχνικών Προδιαγραφών, Διακήρυξη, Γενική & Ειδική Συγγραφή Υποχρεώσεων, Προϋπολογισμός Προσφοράς, Τιμολόγιο Προσφοράς κ.λ.π) από τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.ΣΙ. που βρίσκονται στη Ροδόπολη, στο Δημοτικό κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Κερκίνης και στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου στο Σιδηρόκαστρο καταβάλλοντας το ποσό των 5,00€ μέχρι και τις   27  –  9  – 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη