Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Επείγουσα ενημέρωση πτηνοτρόφων και κατόχων οικόσιτων πουλερικών

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κ.Α.Φ.Ε. της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής  σχετικά με τις εστίες της γρίπης των πτηνών στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της επείγουσας ενημέρωσης των πτηνοτρόφων και των κατόχων οικόσιτων πουλερικών.
Κατά το έτος 2016 υπήρξαν πολυάριθμα κρούσματα της γρίπης των πτηνών σε όλη την Ευρώπη που αφορούσαν

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Κ.Μ. για την ανανέωση δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι η ανανέωση των δελτίων μετακίνησης Α.με.Α. θα γίνεται από τις 19 Ιανουαρίου 2017 έως και τις 31 Ιανουαρίου 2017.
Η διάθεση των παραπάνω θα γίνεται από τα ΚΕΠ του Νομού Θεσσαλονίκης και από το αρμόδιο τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας  Θεσσαλονίκης.

Δημιουργία Εθνικού Μητρώου Παραγωγών (Ε.Μ.ΠΑ.)

Έχει εκδοθεί η αρ. 181504/16 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 2454/Β), που αφορά στη δημιουργία του Εθνικού Μητρώου Παραγωγών (Ε.Μ.ΠΑ.)
Στο Ε.Μ.ΠΑ. εγγράφονται υποχρεωτικά οι εισαγωγείς, παραγωγοί, κατασκευαστές προϊόντων, οι οποίοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Ο Δήμος Βισαλτίας πρόκειται να προβεί σε απευθείας ανάθεση υπηρεσιών από ιδιώτη για τον καθαρισμό των γραφείων του Δημοτικού Μεγάρου και
των πρώην Δημοτικών Καταστημάτων του, σύμφωνα με την επισυναπτόμενη τεχνική έκθεση, η

ΟΠΑΚΠΑ - Σύμβασεις εργασίας ορισμένου χρόνου

O Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού Δήμου Σερρών (ΟΠΑΚΠΑ) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση της Δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος, στο Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός

Δήμος Σερρών: Προνοιακά Επιδόματα Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2016

Από την Δ/νση Κοινωνικής  Προστασίας Υγείας Παιδείας και Πολιτισμού, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Προγραμμάτων του Δήμου Σερρών,  ανακοινώνεται ότι,  τα προνοιακά επιδόματα  θα καταβληθούν σε όλους τους δικαιούχους, την Πέμπτη 19-01-2017.

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη