Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Τουρνουά beach volley (satellite) στο Δήμο Αμφίπολης



Ο Δήμος Αμφίπολης σε συνεργασία με τον Γ.Σ. «ΑΡΗΣ» Πρώτης Σερρών σας προσκαλούν στο τουρνουά beach volley (satellite) γυναικών Κ16 και Κ19 που θα διεξαχθεί στην Πρώτη Σερρών στις 3 & 4 Αυγούστου 2013 στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου «Αχιλλέας Καραμανλής». Ελάτε να παίξουμε και να χαρούμε το αγαπημένο μας άθλημα, μεταφέροντάς το, από την παραλία... στο βουνό!
 
Υπεύθυνος διοργάνωσης: Σταθάκη Ιουλία
Τηλ. επικοινωνίας: 6932 719679

Σταδιακή αποκατάσταση κυκλοφορίας στον άξονα της οδού Β. Βασιλείου όπως προέβλεπε το χρονοδιάγραμμα έργου της ΔΕΥΑΣ Σερρών

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Δ.Σερρών κ. Καλαϊτζίδης Βασίλης ανακοίνωσε την σταδιακή αποκατάσταση κυκλοφορίας στον άξονα της οδού Β. Βασιλείου όπως προέβλεπε το χρονοδιάγραμμα έργου της ΔΕΥΑΣ Σερρών. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 5-8-13 δίνεται σε κυκλοφορία η Β. Βασιλείου από το ύψος Βενιζέλου έως και Κύπρου.

Οι εργασίες κατασκευής φρεατίων όμβριων θα συνεχιστούν στην οδό Εθνικής Αντίστασης και συγκεκριμένα στο τμήμα της οδού Παπαπαύλου έως και την οδό Κωνσταντινουπόλεως.

Η παραπάνω ρύθμιση θα επιτρέπει τη διέλευση στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας της οδού Εθνικής Αντίστασης και θα ξεκινήσει την Δευτέρα 5-8-2013.

Συμπληρωματικά ανακοινώνουμε  ότι την Τρίτη 6-8-13 θα ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης τμήματος της οδού Εμ. Ανδρόνικου (από Β. Βασιλείου έως την οδό Ερμού) η οποία θα παραμείνει κλειστή .

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΚΑΡΤ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης της πίστας καρτ, είναι σε καλή κατάσταση, δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα και είναι έτοιμη να λειτουργήσει και να δεχτεί αγώνες.

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης την Πέμπτη 1-8-2013 κατά την επίσκεψή του στην πίστα καρτ.

Να αναφέρουμε ότι λήφθηκαν όλα τα δείγματα για να εξεταστεί η ποιότητα του νωπού ασφαλτομείγματος και θα ακολουθήσουν και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις.
1-8-2013 pista cart.jpg1-8-2013 pista carts.jpg













Όσον αφορά για τις εργασίες αποκατάστασης της μεγάλης πίστας του αυτοκινητοδρομίου, εκδόθηκε ειδική διαταγή στον εργολάβο προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης της πίστας οι οποίες μπορούν να ολοκληρωθούν  το αργότερο μέχρι  το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, οπότε και θα είναι έτοιμη για να υποδεχτεί αγώνες.

Αξιοποίηση των αποτελεσμάτων του έργου LIFE+ Forestcities - Εγκατάσταση μετεωρολογικού σταθμού στον Δήμο Σερρών


Ο Δήμος Σερρών ολοκλήρωσε την υλοποίηση του έργου «FOREST CITIES» (Συνεργασία για την πρόληψη δασικών πυρκαγιών), το οποίο χρηματοδοτείται από την Κοινοτική Πρωτοβουλία  LIFE+. Το έργο είχε σκοπό την ενδυνάμωση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον τομέα της αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών, μέσα από την καλύτερη αξιοποίηση του υπάρχοντος θεσμικού πλαισίου, την αξιοποίηση της εμπειρίας των άλλων ευρωπαϊκών χωρών και την χρήση των νέων τεχνολογιών.

Εφημερίδα ΝΙΓΡΙΤΑ, πρωτοσελιδο 2 Αυγούστου 2013


Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη