Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Εφημερίδα ΝΙΓΡΙΤΑ, Πρωτοσέλιδο 12-06-2015


ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟ Γ’ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΩΔΙΩΝ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΧΧΙ»



Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τελεί το Γ’ Διεθνές Φεστιβάλ – Διαγωνισμός Συνόλων Μουσικής Δωματίου και Χορωδιών «Πνευματική Γέφυρα ΧΧΙ», που συνδιοργανώνουν η μουσική σχολή «Amadeus» και το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ 44ΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Εμφάνιση IMAG1671_BURST002.jpgΣυνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του καλλιτεχνικού προγράμματος του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου έδωσαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας και θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Σοφία Μαυρίδου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Κατατακτήριες εξετάσεις για την εισαγωγή μαθητών/τριών στο Μουσικό Σχολείο Σερρών.



Την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015 στο Μουσικό Σχολείο Σερρών θα διενεργηθούν οι κατατακτήριες εξετάσεις για την εισαγωγή μαθητών/τριών στη Α΄ τάξη του Γυμνασίου.
Παρακαλούνται  όλοι/ες οι υποψήφιοι/ες  να προσέλθουν την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 και ώρα 8:30 π.μ. στο Μουσικό Σχολείο έχοντας μαζί τους μόνο ένα στυλό.

Παραλαβή τίτλων ιδιοκτησίας Αναδασμού αγροκτήματος Νιγρίτας

Από το Τμήμα Τοπογραφίας, Εποικισμού και Αναδασμού της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Σερρών ανακοινώθηκε ότι:
Την προσεχή Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 καθώς και την Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 και από ώρα 9:00 έως 14:00, η υπάλληλος της υπηρεσίας μας, Βασιλική Καλπακίδου, η οποία είναι αρμόδια για την έκδοση των τίτλων του κυρωθέντος αναδασμού του αγροκτήματος Νιγρίτας, θα

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Έναρξη εργασιών για το έργο «Συντήρηση του οδικού δικτύου Γέφυρα Νέου Πετριτσίου-Καστανούσας-Όρια Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς»

 Άρχισαν την Τρίτη 09.06.2015 οι εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου Γέφυρα Νέου Πετριτσίου-Καστανούσας-όρια Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. Η ανάδοχος εργοληπτική εταιρία «ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ Ε.Δ.Ε.» έχει εγκατασταθεί προκειμένου να εκτελέσει το έργο,  σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης που έχει υπογράψει με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.
   Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού, μετά την έκπτωση του εργολάβου, 455.469,06 ευρώ (με Φ.Π.Α.) με την ολοκλήρωση του οποίου θα αναβαθμιστεί το εν λόγω οδικό δίκτυο που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.
  Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης επισήμανε πως οι εργασίες

SERRES - WORLD MUSIC FESTIVAL


serres - world music festival.jpg

Ενας νέος θεσμός ξεκινάει από φέτος, με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Σερρών.
Πρόκειται για το SERRES - WORLD MUSIC FESTIVAL, που σηκώνει αυλαία στις 19 Ιουνίου και θα γεμίσει τις νύχτες της πόλης με ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ως τις 22 του μήνα.

Τέσσερις βραδιές, έξι μουσικά σχήματα, τριάντα μουσικοί και χορευτές από πέντε χώρες της Μεσογείου, θα μας ταξιδέψουν με τα ηχοχρώματα που δίνει το πάντρεμα του καινούριου με την παράδοση, και του κεφιού με το καλοκαίρι του ευρωπαικού νότου.

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

1o ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ

Σειρά ετήσιων εκδηλώσεων για τους παραδοσιακούς χορούς καθιερώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος
Τους παραδοσιακούς χορούς φέρνει στο επίκεντρο ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Ο.Π.Α.Π) του δήμου Βόλβης, εγκαινιάζοντας μια σειρά από νέες εκδηλώσεις, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, αλλά και σε διεθνή ακροατήριο.
Η αρχή γίνεται την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 στις 18.00 το απόγευμα,

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΡΑΦΤΗΣ ΚΥΡΙΩΝ»



Το κορυφαίο έργο «Ράφτης Κυριών» του Ζωρζ Φεντώ, από τη Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων Δήμου Ωραιοκάστρου, παρουσιάζουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  και  ο Δήμος Ωραιοκάστρου, την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 και ώρα 21:00’,  στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (Εθνικής Αμύνης 1).

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Νίκος Στουπής στην Π. Ε. Σερρών – Συζητήθηκε το μείζον θέμα των αποζημιώσεων για τις καταστροφές από τις πλημμύρες

http://www.pkm.gov.gr/inst/pkm/gallery/PE/Serres//press%20release/%CE%A6%CE%A9%CE%A4%CE%9F%20%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%95%CE%94%CE%A1%CE%9F%CE%A3%20%CE%95%CE%9B%CE%93%CE%91%20%CE%A3%CE%A5%CE%A3%CE%9A%CE%95%CE%A8%CE%97.jpgΕπίσκεψη στην Π.Ε. Σερρών πραγματοποίησε την Παρασκευή 05.06.2015 ο Πρόεδρος του  Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ), στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες σε περιοχές που έχουν πληγεί από τις φετινές πλημμύρες.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος υπεύθυνος για αγροτικά θέματα Παναγιώτης

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου στον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη

http://www.pkm.gov.gr/inst/pkm/gallery/PE/Serres//press%20release/%CE%A6%CE%A9%CE%A4%CE%9F%20%CE%A3%CE%9F%CE%A6%CE%99%CE%91%20%CE%9C%CE%91%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%9F%CE%A5%202.JPGΤον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη επισκέφτηκε την Παρασκευή 05.06.2015 η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας. Η Σοφία Μαυρίδου ως θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού της Π.Κ.Μ. βρέθηκε στις Σέρρες προκειμένου να τιμήσει με την παρουσία της πολιτιστικές δράσεις που λαμβάνουν χώρα αυτές τις ημέρες.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με τον Αντιπεριφερειάρχη

Εκθεση εικαστικών των Δημοτικών Σχολείων Σιδηροκάστρου

Ο Δήμος Σιντικής και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών «Εμμανουήλ Παπάς» παρουσιάζουν την έκθεση με θέμα: 
«Εικαστικές δημιουργίες στο Δημοτικό Σχολείο»

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη