Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνάντηση εργασίας για διασυνοριακά αναπτυξιακά προγράμματα στη Βουλγαρία

     Σε τακτική συνάντηση εργασίας για τα διασυνοριακά αναπτυξιακά προγράμματα, που προωθούν συνεργασίες μεταξύ Περιφερειών της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, της Σερβίας και της Π.Γ.Δ.Μ., συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας χθες στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη του Blagoevgrad Musa Palev, στελεχών του Υπουργείου Ανάπτυξης της Βουλγαρίας, του Δημάρχου Σαντάνσκι, Περιφερειαρχών και Αποκεντρωμένων Διοικητών από τη Βουλγαρία, τη Σερβία και την Π.Γ.Δ.Μ.
http://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&bridge=jpeg&c=true&m=AltaB2xUi&height=800&width=800&imageFile=/inst/pkm/gallery///PKM%20images/press_images/140619_O_Perifereiarchis_Ap_Tzitzikostas_se_synantisi_ergasias_gia_diasynoriaka_anaptyxiaka_programmata_stin_Voulgaria.JPG     Στόχος της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που αφορούν στη διασυνοριακή συνεργασία, η οποία αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη των Περιφερειών που βρίσκονται κοντά στα σύνορα των συνεργαζόμενων χωρών, ενόψει της νέας Προγραμματικής Περιόδου.

Ο Δήμος Εμμ.Παππά προκηρύσσει την διενέργεια πλειοδοτικού φανερού διαγωνισμού για την εκμίσθωση δημοτικής καλλιεργήσιμης έκτασης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                 Χρυσό 18/06/2014
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΛ ΠΑΠΠΑ
Αριθ.Πρωτ.: 9632
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
Ο Δήμαρχος του Δήμου ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ
Διακηρύττει ότι:
Στο Χρυσό και στο Δημοτικό Κατάστημα στις 30 Ιουνίου 2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 θα γίνει πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία, για την εκμίσθωση των παρακάτω δημοτικών εκτάσεων:

ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ «ΤΑ ΑΔΡΑΝΗ ΚΑΙ ΟΓΚΩΔΗ ΥΛΙΚΑ(ΜΠΑΖΑ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟ»

«Τα αδρανή και ογκώδη υλικά πρέπει να καταλήγουν σε αδειοδοτημένους  χώρους, σύμφωνα με σχετικό νόμο. Η εναποθέτησή τους στο περιβάλλον απαγορεύεται ρητά και θα επιβάλλονται διοικητικές και ποινικές κυρώσεις.»

Αυτά τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε , παρουσία του αντιδημάρχου καθαριότητας Παντελή Χράπα, την Δευτέρα 16-6-2014.
16-6-2014 dsc03945.jpg
Ο Δήμος Σερρών ανακοινώνει ότι, σε εφαρμογή του Ν. 2939/2001 και της ΚΥΑ 36259/1757/Ε103 (ΦΕΚ 1312/Β/24.08.2010)  προκειμένου να διαχειριστεί τόσο τα ογκώδη μη επικίνδυνα απόβλητα όπως στρώματα, έπιπλα, ξύλα κ.ά. που εγκαταλείπουν οι δημότες αλλά και τα  απόβλητα από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις (ΑΕΚΚ) ή κοινώς «μπάζα»  έχει συνάψει σύμβαση με ιδιώτη διαχειριστή ο οποίος διαθέτει κατάλληλα αδειοδοτημένη Εγκατάσταση Επεξεργασίας μη επικίνδυνων Ογκωδών Αποβλήτων και Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ), ενώ είναι και ο μοναδικός συνεργάτης του συλλογικού συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης για την Π.Ε. Σερρών. Πρόκειται για την εταιρεία του Σιμόπουλου Κων/νου που εδρεύει στο Νέο  Σκοπό.

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Σύντομα η κατανομή νέων δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης από το εθνικό απόθεμα.



Στο δρόμο της κατανομής δικαιωμάτων από το εθνικό απόθεμα καταλήγει φέτος η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, δεδομένου ότι βρέθηκαν αρκετές διαθέσιμες πιστώσεις για να ανακατανεμηθούν στους γεωργούς - κτηνοτρόφους.  

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη