Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Επίσκεψη του Προέδρου του ΦΟΣΔΑ στο ΧΥΤΑ Σερρών 26-9-13

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Στερεών  Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γεράνης Μιχάλης επισκέφτηκε το ΧΥΤΑ Παλαιοκάστρου την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων σε όλους τους Νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα διαχείρισης  των απορριμμάτων.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Δανειστική Βιβλιοθήκη ΕΠΑΛ Ροδόπολης

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑΛ Ροδόπολης, στα πλαίσια της συνεχόμενης προσπάθειας του για εξωστρεφείς δράσεις και διάχυση της γνώσης στην τοπική κοινωνία, αποφάσισε να κάνει διαθέσιμη στους πολίτες του Δήμου Σιντικής την δανειστική του βιβλιοθήκη.
Με την χρήση του διαδικτύου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερώνεται για τους διαθέσιμους τίτλους βιβλίων και να προσέρχεται για τον δανεισμό των τίτλων που επιθυμεί. Ελπίζουμε στην επιτυχία του εγχειρήματός μας.
http://epal-rodop.ser.sch.gr/bibliothiki/public

Πρόσκληση για θέσεις εργασίας 5μηνης διάρκειας

Την Τρίτη 24-9-2013 εκδόθηκε η πρώτη από τις τέσσερις Δημόσιες Προσκλήσεις που αφορά στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε δημόσιους φορείς (Επιβλέποντες Φορείς).

Εκδήλωση μνήμης για τη σφαγή της Κορμίστας

Eκδηλώσεις μνήμης προς τιμή των σφαγιασθέντων τραγικών θυμάτων της 1ης Οκτωβρίου 1941.
 

Κουρήτος 2013 στο Ροδολίβος

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδολίβους, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμφίπολης, σας προσκαλούν στη Γιορτή Αμπέλου & Κρασιού "ΚΟΥΡΗΤΟΣ 2013" που θα γίνει στο Ροδολίβος την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις πλατείες "ΑΜΒΡΑΖΗ" και "ΟΧΙ".

ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ» ΥΨΟΥΣ 5.200.000€ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ.

«Περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη μέσω του προγράμματος «ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ» ύψους 5.200.000€ θα προκύψουν για την Κοινότητα Ελαιώνα». Αυτά δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης κατά την επίσκεψη του

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Αρχίζουν οι εγγραφές στα προγράμματα του κέντρου δια βίου μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Σερρών (23/9/2013)


Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι η Διαβαθμιδική Συνεργασία Δήμου Σερρών & Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης ( Κ.Δ.Β.Μ ) Σερρών για το εκπαιδευτικό έτος 2013-2014 . Στο πλαίσιο του Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΥEΡΓΕΤΩΝ (23/9/2013)

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΥEΡΓΕΤΩΝ
 
                       ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013                                      
           
ΩΡΑ 10.00      - Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη