Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Επίσκεψη του Προέδρου του ΦΟΣΔΑ στο ΧΥΤΑ Σερρών 26-9-13

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Στερεών  Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γεράνης Μιχάλης επισκέφτηκε το ΧΥΤΑ Παλαιοκάστρου την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων σε όλους τους Νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα διαχείρισης  των απορριμμάτων.
26-9-2013 xyta.jpg
Την περιοδεία του ξεκίνησε από το Νομό Σερρών επισκεπτόμενος το ΧΥΤΑ Παλαιοκάστρου, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΕΣΑΝΣ, Δήμαρχο Σερρών κ. Αγγελίδη Πέτρο.

Ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Σερρών  για το θέμα της κατασκευής  εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων του ΧΥΤΑ Παλαιοκάστρου και εξέφρασε την ικανοποίησή  του για το γεγονός ότι η διαδικασία του διαγωνισμού προχωρά με γοργούς ρυθμούς και ότι το εργοστάσιο είναι στα τρία πιο ώριμα έργα της Ελλάδος.

Ο Δήμαρχος Σερρών είπε ότι μέσα στο 2014, θα υπάρξει ανάδοχος και αν όλα πάνε καλά το εργοστάσιο μπορεί να ξεκινήσει τη λειτουργία του το 2016.

Ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ ενημερώθηκε γενικότερα για όλες τις πτυχές του θέματος της διαχείρισης απορριμμάτων σε επίπεδο Νομού Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη