Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Αντιπροσωπεία από τον Πανεπιστήμιο Λομονόσοφ της Ρωσίας στον Αντιπεριφερειάρχη Γ.Μωυσιάδη


http://www.pkm.gov.gr/inst/pkm/gallery/PE/Serres//press%20release/%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%99%CE%94%CE%95%CE%A3%20%CE%A6%CE%9F%CE%99%CE%A4%CE%97%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A3.jpgΑντιπροσωπεία καθηγητριών και φοιτητριών από το διεθνούς φήμης Πανεπιστήμιο Λομονόσοφ της Ρωσίας υποδέχτηκε το πρωί της Τρίτης 6-10-2015 ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών.
       Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δεκαήμερης παρουσίας της εκπαιδευτικής ομάδας στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και συγκεκριμένα στη Δημοτική Κοινότητα του Εμμανουήλ Παπά, όπου οι φοιτήτριες μελετούν τα γλωσσικά ιδιώματα της

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ"

6-10-15 spitigynaikas.jpg
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Σταυρούλα Αρβανίτη - Αγιαννίδου και η Πρόεδρος του Συλλόγου "Το σπίτι της γυναίκας", Νινέτα Φραγκιαδάκη , παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 6-10-2015, καλώντας όλους τους πολίτες να βοηθήσουν στην συγκέντρωση ρούχων και τροφίμων για τους πρόσφυγες.

Συγκεκριμένα όσοι συμπολίτες μας θέλουν να βοηθήσουν, μπορούν να φέρνουν τα παρακάτω αγαθά στο χώρο του Συμβουλευτικού Κέντρου στην οδό Ίωνος Δραγούμη 10, Σέρρες, από την Παρασκευή 2-10- 2015 έως την Παρασκευή 9-10-2015,

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ για τα Μουσικά Σύνολα Δήμου Σερρών



kedisafisa mousikon akroaseon 2015-2.jpg Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (ΚΕ.ΔΗ.Σ.) με χαρά σας ενημερώνει την έναρξη των εγγραφών για το σχ. έτος 2015-16, με σκοπό να στελεχωθούν με νέα μέλη οι τάξεις των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Σερρών, τα οποία περιλαμβάνουν:

α) το Μουσικό Φυτώριο της Φιλαρμονικής Μπάντας
β) την Παιδική & Νεανική Χορωδία.

Στο Μουσικό Φυτώριο της Φιλαρμονικής Μπάντας τα παιδιά διδάσκονται δωρεάν κάποιο από τα διαθέσιμα όργανα της μπάντας.

Με την εκμάθηση του οργάνου παράλληλα διδάσκονται μουσική θεωρία, ρυθμικές ασκήσεις, σολφέζ και συμμετέχουν στην φιλαρμονική.

Η πρόσκληση αφορά τα παιδιά και τους νέους του διευρύτερου Δήμου Σερρών, ηλικίας 10-16 ετών.

Τα όργανα που διδάσκονται είναι: Φλάουτο,

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Ανακοίνωση πρόσληψης ειδικού συνεργάτη στο Δήμο Σιδηροκάστρου

Την πρόσληψη ενός (1) Ειδικού Συνεργάτη έως τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, στον οποίο θα ανατεθούν αρμοδιότητες σε θέματα οργανωτικά και διοικητικά της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και σε θέματα χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν εντός οκταημέρου από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

5-10-15 stirosis1.jpg
5-10-15 stirosis.jpg














Ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 το πρόγραμμα στειρώσεων του Δήμου Σερρών που πραγματοποιείται σε

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη