Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΠΛΑΣΕΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ CAPITAL CONTROL.


23-9-15 bioloklimatistika.jpgΤα έργα των βιοκλιματικών αναπλάσεων συνεχίζονται μετά την προσωρινή διακοπή τους λόγω των Capital Control.

Την περιοχή όπου ξεκίνησαν τα έργα, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης με τον αντιδήμαρχο Έργων Ηλία Γκότση την Τετάρτη 23-09-2015.

Η περιοχή που θα γίνει το έργο είναι αυτή που εκτείνεται από την πλατεία που δημιουργήθηκε στη θέση της δημοτικής αγοράς μέχρι την εκκλησία του Τιμίου Σταυρού, συνολικής έκτασης 31.000 τ.μ. και οριοθετείται από τις οδούς Χρυσοστόμου Σμύρνης, Μεραρχίας, Ιουστινιανού, Γ. Παπανδρέου, Δ. Σολωμού, Ανατολικής Θράκης, Δυτικής Θράκης, Αγησιλάου,

Η ΔΕΥΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ


Με την ανάληψη της Δημοτικής Αρχής από την παράταξη του Πέτρου Αγγελίδη η ΔΕΥΑΣ έγινε στόχος, στόχος της Αντιπολίτευσης «η οποία έκανε πολιτική για τις επόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 και όχι για τις επόμενες γενιές».

Με όπλα τον Λαϊκισμό και τη συκοφαντία καθ' όλη τη διάρκεια της τελευταίας τετραετίας προσπάθησε να εκθέσει την επιχείρηση. Έβλεπε παντού λάθη και παραλείψεις, έκανε καταγγελίες για δήθεν ρουσφέτια, καταργούσε τέλη και φυσικά διαλαλούσε ότι είναι δυνατή μια μείωση δραστική στην τιμή του νερού αδιαφορώντας πλήρως για την

Δικαίωση της Δημοτικής Αρχής Σερρών όσον αφορά τον καθορισμό των αμοιβών των προέδρων της ΚΕΔΗΣ και του ΔΗΠΕΘΕ

Η δεύτερη Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης με την αριθμ. 36/2015 απόφασή της απέρριψε τελικώς την προσφυγή που άσκησε η παράταξη "Δυναμική Πορεία Ανάπτυξης" - Στέφανος Φωτιάδης, κατά των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίες καθόριζαν το ύψος της αμοιβής των προέδρων (Ν.Π.ΙΔ.) της ΚΕΔΗΣ και του ΔΗΠΕΘΕ.


Μετά τα παραπάνω οι αποφάσεις με αριθμ. 217/2015 και 219/2015 του Δημοτικού Συμβουλίου, με τις οποίες καθορίσθηκαν οι αμοιβές των προέδρων της ΚΕΔΗΣ και του ΔΗΠΕΘΕ, ισχύουν χρονολογικά από την ψήφισή τους από το Δημοτικό Συμβούλιο ουσιαστικά και τυπικά.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 2015


23-9-15 bougatsa.jpgΑκόμη μία χρονιά το πλέον γευστικό σερραϊκό έδεσμα βρέθηκε στο επίκεντρο, κατά την διάρκεια της τρίτης συνεχόμενης διοργάνωσης «Bougatsa Days» και Παραδοσιακών Προϊόντων (το τετραήμερο 17-20 του μήνα), με πρωτοβουλία του Δήμου Σερρών - Τμήμα Τουρισμού - σε συνεργασία με το Σωματείο Ζαχαροπλαστών & Μπουγατσοποιών Ν. Σερρών. 

Εκτός της μπουγάτσας, η οποία έχει κάνει γνωστό τον τόπο σε όλη τη χώρα, αλλά και το εξωτερικό προβλήθηκε και μία σειρά προϊόντων της σερραϊκής γης και των επιχειρηματιών της.

Μεγάλο υπήρξε το ενδιαφέρον επαγγελματιών του είδους και από τις όμορες χώρες, όπως την Βουλγαρία και τη Σερβία, οι

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη