Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Γιορτή κερασιού Δήμου Νέας Ζίχνης

ΦΥΛΛΑΔΙΟ1

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ

Ο Ο.Π.Α.Π δήμου Βόλβης (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ) με αφορμή τη λήξη του προγράμματος μαζικού αθλητισμού διοργανώνει την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 και ώρα 8:00 μ.μ στο αμφιθέατρο του Σταυρού, εκδήλωση με αθλητικές δραστηριότητες από τα παιδιά που συμμετείχαν.

Έναρξη της 11η Πανεπιστημιάδας θεάτρου, στο θέατρο ‘'Αστέρια''του δήμου Σερρών

dsc_0080.jpgΞεκίνησαν οι θεατρικές παραστάσεις της 11ης Πανεπιστημιάδας στην αίθουσα ‘'Αστέρια'' του δήμου Σερρών. Οι θεατρικές ομάδες των φοιτητών των Πανεπιστημίων της χώρας μας καθώς και του εξωτερικού για μιά ακόμη χρονιά συμμετέχουν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, παρουσιάζοντας αξιόλογες παραστάσεις, που θα τις ζήλευαν ακόμη και επαγγελματίες ηθοποιοί. Πλήθος κόσμου κατακλύζουν καθημερινά στην αίθουσα των ‘'Αστεριών'', απολαμβάνοντας αξιόλογες θεατρικές

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Παραλία Σταυρού και Ρήχειο ποταμό καθαρίζουν μαθητές, σύλλογοι
και εθελοντές με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Σταυρού
Έμπρακτα συμμετέχουν οι κάτοικοι του Σταυρού στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με μια μεγάλη δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, στην οποία συμμετέχουν σχολεία, σύλλογοι και περιβαλλοντικές οργανώσεις εντός κι εκτός δήμου Βόλβης.

Εφημερίδα ΝΙΓΡΙΤΑ, Πρωτοσέλιδο 05-06-2015


Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ενημέρωση για έκδοση τίτλων αναδασμού αγροκτήματος Νιγρίτας

Από το Τμήμα Εποικισμού – Αναδασμού και Τοπογραφίας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σερρών ανακοινώθηκε ότι σχετικά με την πορεία έκδοσης των τίτλων του διενεργηθέντος και κυρωθέντος αναδασμού αγροκτήματος Νιγρίτας, έχει εκδοθεί τμήμα των τίτλων και συγκεκριμένα (με αλφαβητική σειρά) από το γράμμα Α-Γ και από το ΚΡ-Μ. Παρόλα αυτά δεν έχουν εκδοθεί όλοι οι τίτλοι που περικλείονται σε αυτά διότι υπάρχουν πολλές ελλείψεις που αφορούν σε πατρώνυμα, μητρώνυμα ή και ονόματα συζύγων

Μήνυμα εθελοντισμού και προσφοράς από τον Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. ΤΟ.Τ. Σερρών

Θερμή ήταν η ανταπόκριση των εργαζομένων της Π.Ε. Σερρών στην πρόσκληση του Τοπικού Τμήματος του Συλλόγου τους για συμμετοχή στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3-6-2015, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού και αλληλεγγύης.  

Ξεκινά το ECO FESTIVAL του Δήμου Σερρών

2-6-15  eco festival 2015.jpgΣυνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σοφία Μπιτζίδου καθώς καθώς και ο Διευθυντής της Α΄βαθμίας εκπαίδευσης κ. Παπασταμόπουλος Ξενοφών την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015, με θέμα τις εκδηλώσεις του Δήμου Σερρών για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος, γνωστό ως ECO FESTIVAL. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα εξής:
«Η 5η Ιουνίου έχει καθιερωθεί από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στην Α΄ Διάσκεψη για το

Εφημερίδα ΝΙΓΡΙΤΑ, Πρωτοσέλιδο 29-05-2015


Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη