Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - Ο Δήμος Σερρών θα εντατικοποιήσει τους ελέγχους, προκειμένου να εκλείψουν φαινόμενα μόλυνσης του περιβάλλοντος


28-9-15 ripansi 2.jpg28-9-15 ripansi 3.jpg









Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την Καθαριότητα Παντελής Χράπας επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 28-09-2015 σημεία του Δήμου Σερρών
που ρυπαίνονται από ασυνείδητους πολίτες.

Είναι σημεία που ο Δήμος Σερρών έχει τοποθετήσει κοντέινερς προκειμένου οι πολίτες να ρίχνουν τα ογκώδη αντικείμενα. Παρόλα αυτά ασυνείδητοι πολίτες ρίχνουν απορρίμματα έξω από τα κοντέινερς και δημιουργούν έτσι μικρές χωματερές.
28-9-15 ripansi.jpg28-9-15 ripansi 1.jpg













"Ήδη επιβάλλονται και θα συνεχίσουν να επιβάλλονται πρόστιμα και θα ενταθούν οι έλεγχοι", δήλωσε ο κ. Αγγελίδης, ενώ κάλεσε όλους τους πολίτες να βοηθήσουν προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ρύπανση του περιβάλλοντος. Τον Σεπτέμβριο έχουν επιβληθεί 14 πρόστιμα.

Σύμφωνα με την υπηρεσία Καθαριότητας έχουν εντοπιστεί 54 σημεία, στα οποία παρουσιάζεται το πρόβλημα της ρύπανσης ή δημιουργίας μικρών χωματερών.

"Απαιτούνται επιπλέον εργατοώρες καθώς και επιπλέον καύσιμα, προκειμένου να μαζευτούν τα απορρίμματα που πέφτουν δεξιά και αριστερά, με αποτέλεσμα ο Δήμος Σερρών να επωμίζεται επιπλέον κόστος", επεσήμανε ο κ. Χράπας.

Ο Δήμος Σερρών θα εντατικοποιήσει τους ελέγχους, προκειμένου να εκλείψουν τέτοια φαινόμενα μόλυνσης του περιβάλλοντος.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα πρόστιμα που προβλέπονται γι' αυτές τις περιπτώσεις είναι μεγάλα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη