Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Δήμος Αμφίπολης στην 78η ΔΕΘ



Η 78η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013. Ο Δήμος Αμφίπολης, για μία ακόμη χρονιά, συμμετέχει με δικό του stand στο περίπτερο 12 του Νομού Σερρών.
Οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να ενημερωθούν για τα αξιοθέατα του Δήμου Αμφίπολης, όπως ο αρχαιολογικός χώρος της Αμφίπολης και η ανασκαφή στον τύμβο Καστά στη Μεσολακκιά, οι παραδοσιακοί οικισμοί του Παγγαίου, οι Ιερές Μονές Αναλήψεως, Εικοσιφοίνισσας και Αγ. Παρασκευής, το φαράγγι του Αγγίτη κ.α.
Επίσης, μπορούν να ενημερωθούν για τις κυριότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου, καθώς και να έρθουν σε επαφή με χαρακτηριστικά τοπικά προϊόντα, όπως το περίφημο κρασί του Παγγαίου.

Να σημειωθεί ότι η Έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 4:00 το απόγευμα έως τις 10:00 το βράδυ τις καθημερινές, ενώ Σάββατο και Κυριακή από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.
Τα επίσημα εγκαίνια του Περιπτέρου 12 θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 19:30, από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη