Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: «Το παλέψαμε και το καταφέραμε» «Κάτω από τα 400 ευρώ η ιδιωτική σύνδεση στο Αποχετευτικό Καπετάν Μητρούση - Σκουτάρεως»

Κάτω από τα 400 ευρώ θα είναι το κόστος της ιδιωτικής σύνδεσης με τον Κεντρικό Αποχετευτικό Αγωγό για τους δημότες του Καπετάν Μητρούση και του Σκουτάρεως.

Έχοντας εναλλακτικές λύσεις, σε συνεργασία με τον ανάδοχο του συναφούς έργου των εσωτερικών δικτύων, η ΔΕΥΑΣ βρήκε την καλύτερη λύση, καθώς αυτή δίνει τα ίδια αποτελέσματα λειτουργικά με ταυτόχρονη κάθετη μείωση του κόστους της ιδιωτικής σύνδεσης, το οποίο μπορεί τελικά να είναι πολύ κάτω από τα 400 ευρώ. Αυτό θα εξαρτηθεί από την τελική επιμέτρηση που θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του έργου, όπως συνέβη και στο Χριστός.


Η βέλτιστη λύση επετεύχθη με την τοποθέτηση επιπλέον βαλβίδων με αποτέλεσμα το βαρυτικό δίκτυο να πέσει στα 5.700 μ. από τα 21.250 μέτρα.

Την Πέμπτη 24 Απριλίου το ΔΣ της ΔΕΥΑΣ ενέκρινε τη μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης. Έως τον Ιούνιο θα έχουμε ανάδοχο και το έργο των ιδιωτικών συνδέσεων θα έχει ολοκληρωθεί πριν την άνοιξη του 2015 παράλληλα με αυτό των εσωτερικών δικτύων.

«Το παλέψαμε και το καταφέραμε να μειωθεί στο μισό περίπου το κόστος των ιδιωτικών συνδέσεων. Κρατήσαμε το λόγο μας καθώς λέγαμε στους συνδημότες μας του Σκουτάρεως και του Καπετάν Μητρούση ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε» δήλωσαν ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Θεόδωρος Αραμπατζής, απόλυτα ικανοποιημένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη