Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Π.Ε. Σερρών με θέμα: “Η συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου και ο καθορισμός των περιοχών που θα ενταχθούν στο μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας”

Σύσκεψη με θέμα τη συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου και τον καθορισμό των περιοχών που θα ενταχθούν στο μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο 2015, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, στην  αίθουσα  «Κων. Καραμανλής» του Διοικητηρίου, υπό την προεδρία του
Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Ιωάννη Μωυσιάδη.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Δ/νσης Δασών Σερρών, των Δασαρχείων Σερρών, Νιγρίτας και Σιδηροκάστρου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Σερρών. Της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, των Δήμων Σερρών, Βισαλτίας, Ηράκλειας, Σιντικής, υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Σερρών κ. Γιώργος Καραγιαννίδης.
Κατά τη σύσκεψη έγινε ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων, ενώ συμφώνησαν ότι υπό την παρούσα οικονομική συγκυρία κρίνεται απαραίτητη η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων πολιτικής προστασίας της Περιφερειακής μας Ενότητας με απώτερο σκοπό την προστασία της ζωής των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη