Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΣΕΡΡΩΝ

19-2-15 ecocity.jpgΣήμερα Πέμπτη 19/02/2015 ο Αντιδήμαρχος έργων υποδομών και καθημερινότητας κ. Γκότσης Ηλίας και η προϊσταμένη του τμήματος κυκλοφοριακού σχεδιασμού και συγκοινωνίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μαδεμλή Ελένη, ως εκπρόσωποι του Δήμου Σερρών, ενημέρωσαν τους μαθητές του ειδικού σχολείου Σερρών (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) και τους μαθητές του ΚΔΑΠ ΑμεΑ σχετικά με τις ενέργειες του Δήμου σε θέματα που
αφορούν την ελεύθερη ανεμπόδιστη μετακίνηση των παιδιών με αναπηρίες. Στην παρουσίαση που έγινε στο αμφιθέατρο του σχολείου, ενημερώθηκαν επίσης γενικότερα για θέματα προσβασιμότητας στην πόλη των Σερρών. Η παρουσίαση των δράσεων έγινε μετά από πρόσκληση του Διευθυντή του σχολείου κ. Λάσκαρη και εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος ECOCITY στο οποίο συμμετέχει το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών.

Οι μαθητές και οι καθηγητές παρακολούθησαν μια παρουσίαση σχετικά με τα έργα που κατασκευάστηκαν πρόσφατα στην πόλη μας και τα οποία προάγουν τη βιώσιμη κινητικότητα, καθώς και τα νέα έργα που υλοποιούνται σήμερα ή πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα και στοχεύουν στην ασφαλή μετακίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη