Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

12η γιορτή τσίπουρου Τερπνής στην πλαζ της Αρετσούς Θεσσαλονίκης




terpni.tsipouroΓια 12η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται η γιορτή τσίπουρου Τερπνής στο γνωστό πλέον χώρο της πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά, καιρού επιτρέποντος, από τις 11 το πρωί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013.
Ένας θεσμός που αγκαλιάστηκε όχι μόνο από τους Τερπνιώτες αλλά και τους φίλους του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, γιατί δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουν δωρεάν το φημισμένο τσίπουρο Τερπνής και να γευτούν τους υπέροχους παραδοσιακούς τερπνιώτικους ουζομεζέδες, που με πολύ μεράκι ετοιμάζουν οι γυναίκες της Τερπνής και της Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση και φέτος γίνεται χρονικά την εποχή που τα καζάνια της Τερπνής βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους, και παράλληλα, όσοι βρεθούν στην πλαζ, μπορούν να χαρούν  τo χορευτικό τμήμα του Συλλόγου καθώς επίσης και το ποντιακό χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σεβαστής Πιερίας.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλαζ Αρετσούς αν ο καιρός το επιτρέπει. Σε περίπτωση βροχής σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου , χωρίς βέβαια το καλλιτεχνικό πρόγραμμα,  ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΑΠΟΥΛΑ 37 – 39 στην Α. Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη