Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Και τώρα, τί θα κάνει ο "θεματοφύλακας" του Καραμανλισμού;


Αγαπητοί φίλοι, η ανησυχία όλων των πατριωτών για την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι μεγάλη.
Η πολιτική σπέκουλα που γίνεται πάνω στο εθνικό αυτό θέμα είναι συνεχής και από πολλούς. 
Χωρίς καμιά προγραμματική
ενημέρωσή του λαού και με αιφνιδιαστικό και πρόχειρο τρόπο προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων.
Ο Καμμένος με μια καλοστημένη παράσταση, αποχώρησε τη στιγμή που έπρεπε για να διασφαλίσει ότι η ψήφιση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών θα φτάσει στην τελική ευθεία.
Έξι ακόμη Εφιάλτες για να ολοκληρωθεί η προδοσία και η παραχάραξη της ιστορίας της Μακεδονίας βρέθηκαν. Τους είδαμε.
Έξι καλοπληρωμένα τομάρια που η καρέκλα της εξουσίας και τα όποια άλλα ανταλλάγματα τους επιτρέπουν να δίνουν συγκατάθεση σε οποιοδήποτε έγκλημα.
Όμως αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, δε χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο με αυτούς. 
Ούτως ή άλλως μηδαμινοί ήταν, και σε υπονόμους θα πορευθούν στο μέλλον.
Αυτή την ύστατη στιγμή σας καλώ να θυμηθούμε ότι η Ελληνική Δημοκρατία έχει ανώτατο Άρχοντα που απαιτείται να εκλέγεται μέσα από συναινέσεις μεγάλες για να αντιπροσωπεύει και να υπερασπίζεται, το λαϊκό αίσθημα και τη λαϊκή συνείδηση. Η Προεδρευομένη Δημοκρατία που είναι το πολίτευμά μας, που εμπνεύστηκε ο Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής και μετεξέλιξε ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, έχει ανώτατο άρχοντα που το σύνταγμα του δίνει τη δυνατότητα σε τέτοιες κρίσιμες, στιγμές να παρεμβαίνει με τον τρόπο του.
Θυμίζω λοιπόν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να παραιτηθεί και να σταματήσει αυτή την προδοτική συμφωνία.
Είμαι σίγουρος ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, που παραμένει ενεργός στην πολιτική ζωή και Μακεδόνας βουλευτής Θεσσαλονίκης, θα του το έχει ήδη ζητήσει. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένας Καραμανλής έχει την οποιαδήποτε ευκαιρία να σταματήσει αυτό το μασκαραλίκι που βιώνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες και απειλεί την ιστορία, τα ιερά και τα όσια της Πατρίδας και δε θα την αξιοποιήσει.
Αν δεν το έχει συνειδητοποιήσει ο ίδιος, ας του το ζητήσουμε σήμερα όλοι εμείς, να το κάνει, με δημόσια δήλωσή του, που θα τον απαλλάσσει από την ευθύνη και την κατηγορία ότι δεν έπραξε ούτε τα αυτονόητα, δικαιολογόντας τις κατηγορίες του κ. Τσίπρα ότι η Νέα Δημοκρατία παρακαλάει και ανάβει κεριά για να ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο ίδιος, ο Προκόπης Παυλόπουλος, έχει ταυτίσει άλλωστε στο παρελθόν, την παρουσία του στην πολιτική σκηνή, με την παρουσία του Κώστα Καραμανλή.
Είναι δυνατόν τώρα σε ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα να το ξεχάσει και να καταντήσει τον Καραμανλισμό και τους "θεματοφύλακές" του, συνοδοιπόρους των προδοτών και των Ζαχαριάδηδων;
Απαιτούμαι τη δημόσια έκκληση του Κώστα Καραμανλή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να σταματήσει το έγκλημα σε βάρος της Μακεδονίας και της Ελλάδας.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, άλλωστε Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

Όσο ο Θεματοφύλακας του Καραμανλισμού Προκόπης Παυλόπουλος έχει στα χέρια του την τελική απόφαση για το αν θα ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών από την Ελληνική Βουλή ή όχι, η Ελλάδα και η Μακεδονία ελπίζουν... Για να δούμε
Χρήστος Γ. Υφαντής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη