Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου υδροδότησης του Μητρουσίου Π. Αγγελίδης: Προστατεύουμε την υγεία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου υδροδότησης του ΜητρουσίουΣτο αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την ενοποίηση των δικτύων ύδρευσης του Μητρουσίου της Άνω Καμήλας, της Μονοκκλησιάς και του Προβατά όπως και για τη γεώτρηση η οποία θα τροφοδοτεί συμπληρωματικά τα Υδραγωγεία των Τοπικών Κοινοτήτων.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου στην έδρα της ΔΕΥΑ Σερρών, παρουσία του Δημάρχου Π. Αγγελίδη και των μελών του ΔΣ της ΔΕΥΑΣ κ.κ. Αρβανιτόπουλου Πασχάλη και Μοσχολιού Ζωγράφου, ο Πρόεδρος της Επιχείρησης Κ. Χασαπίδης και εκπρόσωπος της αναδόχου
εταιρείας Εγνατία ΑΤΕΒΕ, υπέγραψαν τη σύμβαση του έργου ποσού 1.031.968,47 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24%, μετά την άδεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου την 20-12-2016 για συμβασιοποίηση του. Σημειώνουμε ότι το έργο μελετήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία της ΔΕΥΑΣ και η δημοπράτησή του έγινε την 5/1/2016.

«Δίνουμε οριστική λύση σ’ ένα τεράστιο χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει τους κατοίκους του Μητρουσίου. Με την ολοκλήρωση του έργου το χωριό θα έχει για πάντα άφθονο, καθαρό, πόσιμο νερό» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σερρών.

«Η επίλυση του προβλήματος ύδρευσης του Μητρουσίου ήταν η πρώτη προτεραιότητα του σχεδιασμού της ΔΕΥΑΣ. Σήμερα με τη συμβασιοποίηση του μεγάλου αυτού έργου αποδεικνύεται η βούληση και η αποφασιστικότητα μας να θεραπεύσουμε το πρόβλημα οριστικά» τόνισε ο Κ. Χασαπίδης.

Έτσι μετά την κατασκευή και λειτουργία του τεράστιας περιβαλλοντικής σημασίας αποχετευτικού δικτύου στο Μητρούσι, ένα δεύτερο μεγάλο έργο, ύδρευσης αυτή τη φορά, έρχεται να σφραγίσει την ποιότητα ζωής στην Τοπική Κοινότητα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη