Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ "Δέντρο ευχών" Δήμου Ηράκλειας.

2015 12 04 afisa dentro eyxonΦέτος, το ’’ Δέντρο των Ευχών ’’ στην πλατεία της Ηράκλειας είναι πιο αληθινό, πιο ανθρώπινο.
Μαζεύουμε τρόφιμα, ρούχα, είδη πρώτης ανάγκης, όλοι μαζί, τα σχολεία του Δήμου, οι πολιτιστικοί σύλλογοι, το φιλόπτωχο της Εκκλησίας, το ”Εικαστικό Εργαστήρι” Ηράκλειας, οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι του Δήμου μας για να σταλούν στους χώρους συγκέντρωσης των μεταναστών.
Είναι καθήκον μας πέρα από οποιοδήποτε πολιτικό και κοινωνικό παρασκήνιο να στηρίξουμε τους πρόσφυγες. Άλλωστε, οι κάτοικοι των νησιών μάςαποδεικνύουν καθημερινά με τη συμπεριφορά, την υπομονή και τη θέλησή τους ότι η λέξη ”άνθρωπος” μπαίνει πάνω και πέρα από ταμπέλες και προελεύσεις.
Η εικόνα ενός μικρού προσφυγόπουλου που κρατάει το χέρι της μητέρας του για ασφάλεια και ακόμα πιο σφιχτά το μικρό λούτρινο ζωάκι του στην αγκαλιά του, θα μας
μείνει αξέχαστη.
Τα φετινά Χριστούγεννα κάνουμε μια ευχή στο ’’ Δέντρο των Ευχών ’’ αυτό το παιδί να έχει την ευκαιρία να περάσει τα σύνορα και να συνεχίσει την πορεία του προς ένα καλύτερο αύριο, με καλύτερες συνθήκες ζωής και στιγμές ξενοιασιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη