Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Επίσκεψη του τέως Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Β. Κικίλια στον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών

Τον Βουλευτή Α’ Αθηνών της Ν.Δ. και τέως Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια υποδέχτηκε το πρωί της Τετάρτης 01-07-2015 στο γραφείο του στην έδρα της Π.Ε. Σερρών, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης. Η επίσκεψη του κ. Κικίλια πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παρουσίας του στις Σέρρες , ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Σερρών ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής.
  Τη συζήτηση μονοπώλησαν οι κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις για τη χώρα με τον Βασίλη Κικίλια και τον
Γιάννη Μωυσιάδη να ανταλλάσουν απόψεις σχετικά με τη διενέργεια του δημοψηφίσματος και την επόμενη ημέρα για την Ελλάδα.
             «Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα στην Π.Ε. Σερρών τον κ. Βασίλη Κικίλια με τον οποίο είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τις μείζονες πολιτικές εξελίξεις, ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής. Από την πλευρά μου κατέθεσα στον κ. Υπουργό τις απόψεις μου σχετικά με την επιλογή της κυβέρνησης να προχωρήσει σε ένα διχαστικό για τον ελληνικό λαό δημοψήφισμα , πολλώ δε μάλλον τώρα που δεν υπάρχει ούτε μνημόνιο ούτε και πρόταση επί της οποίας θα κληθούν να αποφασίσουν οι πολίτες. Επί πέντε μήνες η κυβέρνηση ενέπαιζε τους Έλληνες πολίτες με θεατρινισμούς περί δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως ένα όχι στο ερώτημα του δημοψηφίσματος θα σήμαινε τον όλεθρο και την καταστροφή για τη χώρα» τόνισε  ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης.
             Τους πολίτες να συνειδητοποιήσουν το διακύβευμα αυτού του δημοψηφίσματος κάλεσε από την πλευρά του και ο Βασίλης Κικίλιας , εκφράζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη του στην κρίση του ελληνικού λαού. «Η Ευρώπη έχει ακόμη να προσφέρει πολλά στους Έλληνες. Έχει καταστεί σαφές πλέον πως το θέμα δεν είναι κομματικό αλλά καθαρά εθνικό. Όλοι οι Έλληνες πρέπει να πούνε ναι την Κυριακή ώστε να παραμείνουν στην καρδιά της ευρωπαϊκής οικογένειας. Ειδικά οι Σερραίοι έχουν επιπλέον την συναισθηματική και ηθική υποχρέωση να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια , καθώς η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας ξεκίνησε από έναν μεγάλο, εμπνευσμένο πολιτικό του τόπου τους , τον Κωνσταντίνο Καραμανλή» δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας, επισημαίνοντας παράλληλα πως το δημοψήφισμα δεν θα έπρεπε να προταχθεί ως επιλογή από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, καθώς μ’ αυτό τον τρόπο μεταθέτουν στο λαό τις ευθύνες που οι ίδιοι θα έπρεπε να αναλάβουν.
             Τον κ. Κικίλια συνόδευαν ο βουλευτής Σερρών της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής καθώς και ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Σερρών Θεόδωρος Καμπούρης. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη