Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Υπό την αιγίδα της Π.Κ.Μ. η επιχειρηματική έκθεση SEREXPO 2015

Υπό την αιγίδα της Π.Κ.Μ. θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες το τριήμερο 2-4 Οκτωβρίου 2015 η 1η Επιχειρηματική Έκθεση με την επωνυμία SEREXPO 2015.
            Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που αναλαμβάνει το Ε.Β.Ε.Σ. με στόχο να παρουσιαστούν οι σερραϊκές επιχειρήσεις στο ευρύ κοινό, με κεντρικό σύνθημα «Για την εξωστρέφεια, το άλμα στο αύριο και την ανάπτυξη».  
            «Η Π.Κ.Μ. ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά στο αίτημα του Ε.Β.Ε.Σ. να σταθεί αρωγός σ’ αυτό το
εγχείρημα γι’ αυτό και χωρίς δεύτερη σκέψη παραχωρήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη ο αύλειος χώρος του Διοικητηρίου της Π.Ε. Σερρών, κατόπιν αιτήματος του Ε.Β.Ε.Σ., προκειμένου να λάβει χώρα εκεί η επιχειρηματική έκθεση. Πρόκειται για έναν ιδανικό χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει έως 300 επιχειρήσεις κατά το διήμερο της εκδήλωσης και ελπίζουμε η συμμετοχή των εκθετών να είναι μεγάλη» δήλωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν από κοινού με τον Πρόεδρο του Ε.Β.Ε.Σ. Χρήστο Μέγκλα.
             «Καλούμε όλους τους Σερραίους να συμμετάσχουν στην μεγάλη αυτή επιχειρηματική γιορτή που θα βοηθήσει στη προβολή των επιχειρήσεων και εκτός των ορίων του νομού καθώς και στην προώθηση των ποιοτικών σερραϊκών προϊόντων και υπηρεσιών» πρόσθεσε ο αρμόδιος Περιφερειακός Σύμβουλος.
  Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Σ. Χρήστος Μέγκλας ευχαρίστησε θερμά την Π.Κ.Μ. και τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μωυσιάδη για τη στήριξη και κάλεσε τους επιχειρηματίες να δώσουν δυναμικό παρόν στην έκθεση αλλά και τον κόσμο να αγκαλιάσει με την παρουσία του αυτή τη νέα προσπάθεια, που το Ε.Β.Ε.Σ. επιδιώκει μάλιστα να καταστεί θεσμός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη