Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Στις πληγείσες περιοχές της Π. Ε. Σερρών ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ευάγγελος Αποστόλου


Την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών θα επισκεφτεί την Πέμπτη 19.03.2015 ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ευάγγελος Αποστόλου.
Ο κ. Αποστόλου θα φτάσει στις 12.00
το μεσημέρι στις πληγείσες περιοχές του Νομού Σερρών (Πεθελινού, Ψυχικού) προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμασι τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει στις αγροτικές εκτάσεις οι πρόσφατες πλημμύρες.
Στις 14.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου Σερρών παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα,  στην οποία προσκαλούνται να παραστούν η Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, οι βουλευτές Αφροδίτη Σταμπουλή, Κων/νος Καραμανλής, Φωτεινή Αραμπατζή, Αρτέμιος Ματθαιόπουλος, Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου καθώς και όλοι οι δήμαρχοι του Ν. Σερρών, οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες της Π.Κ.Μ., εκπρόσωποι του ΓΟΕΒ και των ΤΟΕΒ και εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων του Νομού Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη