Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΙΓΡΙΤΙΝΩΝ & ΒΙΣΑΛΤΙΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ "Ο ΒΙΣΑΛΤΗΣ". Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, παραδοσιακή γιορτή «Βραστή Γίδα και Γλέντι».




Αγαπητά μέλη του συλλόγου μας
Ελπίζουμε ότι το καλοκαίρι που μας έφυγε να άφησε πίσω ευχάριστες εντυπώσεις και περιπέτειες με τον τρόπο που το έζησε ο καθένας σας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας εύχεται καλό χειμώνα με ευχάριστες αλλαγές στη ζωή όλων μας και επιτυχίες στις οποιεσδήποτε δραστηριότητές σας. Στη μαθητιώσα νεολαία μας, ευχόμαστε επίσης πρόοδο και επιτυχίες σε όλες τις προσπάθειές τους για μόρφωση και προκοπή.
Ο Σύλλογός μας και φέτος θα προσπαθήσει να αμβλύνει τις όποιες δυσκολίες των μελών του, αγνοώντας την οικονομική και κοινωνική κρίση και θα συνεχίσει το πολιτιστικό του έργο με τη διοργάνωση όσο το δυνατόν περισσοτέρων εκδηλώσεων πολιτισμού και συντροφικότητας, για τα μέλη και τους φίλους του. Έτσι, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί  την παραδοσιακή γιορτή «Βραστή Γίδα και Γλέντι». Η εκδήλωση ελπίζουμε να συνοδευτεί, όπως κάθε χρόνο, με πολύ κέφι, χορό, ευχάριστες εμπειρίες και νέες γνωριμίες. Η γνωστή φιλόξενη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Παιανίας (Εξωκλήσι Αγία Τριάδα) θα μας περιμένει, για να γευτούμε τα παραδοσιακά φαγητά μας, να ακούσουμε μουσική και να χορέψουμε με τα τραγούδια της ιδιαίτερης Πατρίδας μας. Ελπίζουμε ότι θα παραστείτε, ώστε να πετύχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στο γλέντι μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα προσπαθήσει να βελτιώσει την εκδήλωση αυτή και να την αναβαθμίσει σε μια πραγματική πολιτιστική εκδήλωση.
Η πρόσβαση στο χώρο, που θα γίνει η εκδήλωση, είναι εύκολη με Ι.Χ αν ακολουθήσει κανείς το δρομολόγιο που περιγράφουμε πιο κάτω (Προσοχή!!!, Λόγω έργων στη Λεωφόρο Λαυρίου διαφέρει λίγο από το δρομολόγιο που είχε δοθεί πέρση,  για την ίδια εκδήλωση): ι) Μετά την Λεωφόρο Μεσογείων στη Γέφυρα του Σταυρού παίρνουμε την Λεωφόρο Λαυρίου (1η  Είσοδος Παιανίας) προς Παιανία-Κορωπί. ιι) Μετά από 5 περίπου χιλιόμετρα,  στο φανάρι ΛΑΓΟΥ, υπάρχει ένα δίχαλο. Εκεί θα αφήσετε την Λεωφόρο Λαυρίου και θα ακολουθήσετε με μικρή απόκλιση στα δεξιιά την οδό ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ  ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ. Μετά από 400-500 μέτρα περίπου, θα συναντήσετε κάθετα την οδό Όθωνος Χούντα.   ιιι) Στο σημείο αυτό στρίβετε δεξιά στην οδό Όθωνος Χούντα η οποία συνεχίζει λίγο αργότερα  με το όνομα Γ. Κατσαμίχα (Τσέλιγκα) . ιν) Σε ένα περίπου χιλιόμετρο στρίβουμε δεξιά στην οδό Προσευχής  συναντούμε το εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας και την αίθουσα που θα γίνει η εκδήλωση. Σε περίπτωση που θα χρειασθείτε βοήθεια και καθοδήγηση στην πορεία σας, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο κινητό τηλέφωνο: 6932436265 (κ. Στ. Μαλιαμάνη).
Τέλος το Δ.Σ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη που πιστεύουν στο Σύλλογό μας, συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του και βοηθούν στην οργάνωση και επιτυχία τους.


                                                                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη