Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Συνεχίζονται οι αγώνες χειροσφαίρισης δημοτικών σχολείων

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες Χειροσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων στο κλειστό Γυμναστήριο (Δ.Α.Κ. Σερρών) της κοιλάδας Αγίων Αναργύρων, υπό την αιγίδα του Τμήματος Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Σερρών.
             Οι αγώνες διεξάγονται από την Τρίτη 04/02/2014 έως την Παρασκευή 07/02/2014 με τη συμμετοχή σαράντα δύο (42) ομάδων από είκοσι πέντε (25) σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.
             Συνολικά πεντακόσιοι εβδομήντα (570) μαθητές-τριες λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση αυτή μέσα από την οποία επιδιώκονται και αναδεικνύονται αξίες όπως η ευγενής άμιλλα, ο σεβασμός στον αντίπαλο, η χαρά της συμμετοχής και της συνεργασίας.
            Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Πετοσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων στο κλειστό Γυμναστήριο της Ομόνοιας, την Τετάρτη 29/01/2014 και την Παρασκευή 31/01/2014 με τη συμμετοχή τριάντα επτά (37) ομάδων από είκοσι (20) σχολικές μονάδες τηςΠεριφερειακής Ενότητας Σερρών.
            Συνολικά τριακόσιοι πενήντα (350) μαθητές-τριες έλαβαν μέρος στη διοργάνωση αυτή.
            Αντίστοιχα για τα Γυμνάσια της Διεύθυνσης μας, πραγματοποιήθηκαν τα αθλήματα της Πετοσφαίρισης και της Χειροσφαίρισης στο κλειστό Γυμναστήριο (Δ.Α.Κ. Σερρών) της κοιλάδας Αγίων Αναργύρων, με τη συμμετοχή εκατόν δέκα (100) μαθητών-τριων επτά (7) σχολικών μονάδων για την Πετοσφαίριση και εκατόν δέκα (110) μαθητών-τριων εννέα (9) σχολικών μονάδων για την Χειροσφαίριση.    
 
 
                                                                                                για την Ο.Ε.Σ.Α.
                                                                                                  Ο Πρόεδρος
                                                                                 Δ/ντης της B/θμιας Εκπ/σης Σερρών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη