Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Προληπτική Ιατρική /Οδοντιατρική για τα παιδιά του Δήμου Σερρών

Σας  γνωστοποιούμε ότι από 14 Οκτωβρίου 2013 μέχρι και 18 Οκτωβρίου 2013 και ώρες από 8.30π.μ. έως και 3.30μ.μ. ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία  με τον Οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  θα παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες πρόληψης  και ευαισθητοποίησης στα παιδιά μας.


Συγκεκριμένα τα παιδιά θα υποβληθούν, με  μια επίσκεψη, σε προληπτικό παιδιατρικό, οφθαλμιατρικό, οδοντιατρικό και ωτορινολαρυγγολογικό έλεγχο από εθελοντές οδοντίατρους και γιατρούς  των ανωτέρω ειδικοτήτων μέλη του Οδοντιατρικού και Ιατρικού Συλλόγου Σερρών.

Σε προληπτικό ιατρικό έλεγχο υποβάλλονται μόνο τα παιδιά τα οποία συνοδεύονται από τους  γονείς/κηδεμόνες/ εκπαιδευτικούς  και μόνο αφού προσκομίσουν υπογεγραμμένη σχετική υπεύθυνη δήλωση. Στα παιδιά που υποβάλλονται σε προληπτικό ιατρικό/οδοντιατρικό έλεγχο, παραδίδεται ατομικό δελτίο προληπτικού ελέγχου, προκειμένου οι γονείς/κηδεμόνες τους να λάβουν γνώση και οδηγίες για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Στο ανωτέρω προληπτικό έλεγχο θα εξεταστούν 250 παιδιά, κατά προτεραιότητα, από ευπαθείς  κοινωνικές ομάδες του Δήμου Σερρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη