Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης

IconIcon

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ «ΧΩΡΟΣ ¨ΟΑΣΗ¨ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΒΑΦΗ »



Την οδό Καβάφη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης την Τρίτη 20-8-2013 , συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο έργων κ. Μυστακίδη Παύλο . Ο λόγος της επίσκεψης ήταν η ολοκλήρωση του έργου « Διαμόρφωση πλατείας και πεζοδρόμου οδού Καβάφη » και η απόδοσή του στους πολίτες. 
20-8-13 kavafi.jpg20-8-2013 kavafi.jpg














Ο εν λόγω χώρος στην οδό Καβάφη, ο οποίος είναι περιτριγυρισμένος από πολυκατοικίες , ήταν ένας χώρος γεμάτος από σκόνη και λάσπες. Ο χώρος αυτός έχει αλλάξει πλέον όψη και μετατράπηκε σε πεζόδρομο και πλατεία.


«Αποτελεί ένα χώρο ¨όαση¨ ανάμεσα στις πολυκατοικίες, ο πεζόδρομος και η πλατεία που δημιουργήθηκε στην οδό Καβάφη » δήλωσε ο Δήμαρχος και πρόσθεσε « είναι ένας χώρος όμορφος και λειτουργικός με δένδρα, θάμνους, φωτιστικά, καθιστικά, παιδική χαρά, που αποδίδεται στους πολίτες και θα τον απολαμβάνουν » .

Είναι ένα έργο προϋπολογισμού 169.000 Ευρώ το οποίο εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ» τον Ιούλιο του 2010 και μετά από συνεχείς διακοπές λόγω έλλειψης χρηματοδότησης ολοκληρώθηκε τώρα και δίδεται πλέον προς χρήση στους πολίτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε τη ΝΙΓΡΙΤΑ στο χάρτη